lauantai 30. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä!

Ihanaa! Kättäni ei sidottukaan 4 viikoksi mitellaan, vaan annettiin lupa, tai siis käskettiin käyttämään sitä kivun sallimissa rajoissa. 2 kuukautta kuitenkin sairauslomaa, koska kuntoutus on raju. Piti päivitellä vanhoja tekemisiäni, mutta koska ei käsi olekaan käyttökiellossa saatte pian uutta valmista. Pari tilausta on tullut lisää ja niitä tässä pitää (lue saa) alkaa tekemään...
Välissä järjestän ensin 4v. synttärit. Niistäkin luultavasti kuvaa.
No se minusta ja tässä muutamia ennen leikkausta tekemiäni pääsiäiskoristeluita kotiin...



Nämä munat ja ruudullinen nauha olivat kirppislöydöissä. Päällisen saivat vuoden -22 kirjasta ja sisareni nuottivihosta.

Myös lapseni osallistuivat pääsiäiskoristeluihin. Tässä heidän kättensä töitä.







Rauhallista pääsiäistä kaikille!



sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Erilaisia juhlia...

Tässä on viime aikoina juhlittu ja tullaan juhlimaan erilaisia juhlia ja kaikki liittyy lapsiin ja vauvoihin.

Mieheni siskolle järjestettiin vauvakutsut jonne tuli väkästettyä vaippakakku...


Ja koska kakku näytti niin tyhjältä päälipuolelta, niin pitihän sinne väkästää jotain päälle... Tuli sitten kiire virkata tennarit. Ekaa kertaa tennareita virkkaamassa ja mietin, että tuleekohan siitä mitään... Ensimmäinen onnistui hienosti. Sille paria aloin virkkaamaan yöllä tuossa yhden aikaan, koska kivuilta yöt ovat rikkonaisia, niin sama se, mitä silloin tekee :)
Ja siitä tennarista tuli ihan erikokoinen (lue todella pieni). Ilmeisesti meni yönhämärässä rivit sekaisin...ei muuta kuin aamulla uutta lankaa koukkuun ja sainhan aikaiseksi parin.
Niin kiire siinä kuitenkin tuli, etten ehtinyt niitä höyryttämään ja muokkaamaan paremmin muotoon, mutta ihan tyytyväinen olen ensimmäiseen pariini, vaikkakin ne tässä näyttävät hyvin erilaisilta, niin kyllä ne ihan samankokoiset ja näköiset ovat läheltäkin katsottuna. :)


Jos joku haluaa, niin teen näitä tilauksesta ja nyt ne onnistuukin... Väritoiveita voi esittää ja pyytäisin 8€/pari.

Seuraavaksi oli tiedossa 6-vuotis syntymäpäivät. Sinne väkersin tällaisen kortin. Lahja oli sitten kaupasta ostettu, nuoren neidin toiveiden mukaan.



Ja vielä kastejuhlat. Kortista tuli tämännäköinen...




Ja lahja tietysti itsetehty tilkkupeitto, jossa toisella puolella on fleecehuopa. 





Nämä kaikki juhlat siis viikon sisällä...hoppua piti...
Nyt muuten tiedän, miksi käsintehdyt tilkkupeitot ovat arvokkaita...en ole ihan varma, että alanko uutta ihan heti väkästämään...

 
Ensi viikolla edessä olkapään leikkaus ja pakollinen tauko luomisessa ja myös nuoren neitini 4v. syntymäpäivät juhlitaan pääsiäisen pyhinä.




tiistai 19. maaliskuuta 2013

Saamatonta...

Olen ollut toteuttamispuolella hieman saamaton, vaikka koneenkin sain eilen kuntoon. Toisin sanoen mitään valmista en ole saanut aikaiseksi, mutta ideoita on pää täynnä... Nyt pitää päästä niitä toteuttamaan.

Pitää vaan tehdä ensin pieni pääsiäissiivous ennen luomista ja ensi viikon olkapääleikkausta. Sitten tuleekin pakollinen tauko kaikkeen tekemiseen. Toivottavasti edes saan luonnosteltua ideoita minun luonnosvihkooni. Se alkaa oleen täynnä kaikenlaisia ideoita, joten joudun todennäköisesti hankkimaan uuden.

Kirpputorilla olen parina päivänä piipahtanut ja tehnytkin kaikenlaista tuunauslöytöä pikkurahalla... Samaten Säästö-Karien konkurssipesämyynnistä löytyi kaikkea pientä kivaa...Myös FB:n kaikenlaiset käsityö- ja askartelukirppikset ovat saaneet minusta ahkeran seuraajan.


Tässä kuva eilisistä kirppislöydöistä. Laitan sitten kuvaa, mitä niistä valmistui. Mikään ei tule näyttämään samalta...paitsi lehtikotelot keskellä. :)



Tässä myös muuten kuvaa tilaustyöstä...kesäkassi vanhoista farkuista...nyt kun kone taas toimii, niin saan sen onneksi ennen ensi viikkoa valmiiksi, kokoamista ja pientä hienosääntöä vaille valmis.



perjantai 15. maaliskuuta 2013

No niin...

ompelukone hajosi. Että ottaa päähän. Nyt sitten pitää kehitellä jotain muuta. Toivon kyllä, että koneen saisi pian kuntoon, kun olisi yksi tilaustyö viittä vaille valmis...

Laittelen tässä muutaman kuvan jo valmiista tavarasta. Kaikki on myytävänä ja laitankin hinnan oheen. Yhteyttä vaan, niin posti tuo :)


Norsukuvioinen oranssi meikkipussukka 15X10 cm á 8€.

Ihanasta kärpässienikankaasta valmistetut meikkipussukat 20X15cm á 10€.

Ruskea pohjainen hauska kirjain meikkipussukka 15X10cm á 8€.

Kuution mallinen meikkipussukka 10X10cm á 5€.


Siniset meikkipussukat isompi n. 17X12 cm 8€ ja 15X10 cm 6€.
Jääkaappimagneetteja á 3,50€. Samanlaisia saa myös samaan hintaan rintaneuloina, esim. pipoon.

Tässä yksi rintaneula.

Tässä loppuun työstämättömiä ruusuja. Kokoa ja väriä voi valita tästä ja jos mieleistä ei löydy, niin tehdään ;)



Hintoihin lisätään tietysti postimaksut.

Tässä myös yksi valmis tekele, mutta se on minulle itselleni tehty ja kovassa käytössä.





Paljon on ideoita päässä ja niitä tässä pikkuhiljaa valmistelen ja sitä mukaan tänne päivittelen...

Ihanan aurinkoista kevätpäivää kaikille...kesä on tulossa.










lauantai 9. maaliskuuta 2013

Nyt...

se tapahtui... aloitin bloggaamisen. Täytin 40 vuotta ja aloin toteuttamaan visioitani kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta.

Syntymäpäivälahjakseni olin päättänyt hankkia joko järjestelmäkameran tai ompelukoneen ja ompelukone vei voiton.  Ehkäpä sitten lottovoitosta se järkkäri...

Ompelukone onkin sitten surrutellut ahkerasti. Se kun onnistuu, vaikka toistaiseksi olen puolitoista kätinen...kohta hetken yksikätinen...

Aluksi ompelukone oli makuuhuoneessa vanhalla klaffilipastolla. Istuminen sängynlaidalla ja ompeleminen siinä ei ollut oikein ergonominen ratkaisu, niin sille piti tulla muutos. Onneksi yöllä tulee suuria ideoita ja sain sisustusidean kodinhoitohuoneeseen ja niin sinne muodostui toimiva ompelu/askartelukeskus. Tässä muutamia kuvia. Toisella seinällä on iso pöytä, jolla kankaiden leikkaaminen ja kaavojen piirtäminen onnistuu.