lauantai 23. tammikuuta 2016

Uusi vuosi ja vanhat sekä uudet kujeet

Se sitten pyörähti taasen uusi vuosi alkuun ja kohdallani se jatkuu lähes samoissa merkeissä missä vanha loppui...koulua ja töitä.

Koulussa  meillä on menossa kaksi isoa verhoprojektia. Ompelemme siis verhoja aamusta iltaan. Omissa töissäni minulla työnalla muutama asiakastyö ja sitten sitä "omaa tuotantoa" myyntitapahtumiin ja puodille sekä verkkokauppaan.

Verkkokaupassa tapahtumassa muutoksia, eli olen vaihtamassa verkkokauppasovellusta ja sen takia vanha verkkokauppa ei päivity. Helpointa tällä hetkellä on tehdä tilaukset sähköpostilla, puhelimella tai tulemalla puodin aukioloaikana paikan päälle. Ilmoittelen kun olen saanut uuden verkkokaupan myyntikuntoon.

Myyntitapahtumista ensimmäinen onkin Tampereella Tallipihalla 7.2.16. Sitten kokoan pöytäni Hämeenlinnan Pimeän kaupan iltaan 19.2.16. Silloin minut löytää Kauppakeskus Linnasta Reskalta. Seuraava jo varattu myyntipaikka on sitten Metsäkylän navetan pääsiäismarkkinat 20.3.16. Lisääkin tulossa ja laitan niistä sitten aina tänne, facebookin sivuille ja verkkokauppaan tietoa.

Puodillani olen siis tavattavissa aina keskiviikkoisin klo 9:00 - 14:00 varmasti (huom. aika muuttunut), poikkeuksena 10.2. jolloin en ole paikalla. Maaliskuusta tulee sitten lisäksi tiistait ja luultavasti perjantaitkin, mutta niistä sitten tarkennusta, kun saamme loppukevään opiskelusuunnitelmat. Aukioloaikoihin siis hieman muutosta edellisestä postauksesta.


Tässä vielä muutamia kuvia työhuoneeltani. Nyt hieman enemmän tavaraa hyllyillä kuin edellisissä kuvissa. Tulkaa piipahtamaan paikanpäällä. Kahvipannu on lähes aina kuumana. Ja jos olisin juuri juonut viimeisen kupposen, niin laitetaan uutta tippumaan.







Hyvää alkanutta vuotta 2016 kaikille lukijoilleni!