perjantai 31. toukokuuta 2013

Paljon tekemistä...liian vähän aikaa

Olisi niin paljon uusia kankaita...uusia ideoita, mutta niin vähän aikaa. Vielä olisi kolme tilaustyötä ja yksi lahja tekemättä. Viikko olisi aikaa, mutta "leveämpi leipä" kutsuu. Toisin sanoen sairausloma loppuu ja maanantaina on paluu arkeen. Olkapää on suhteellisen hyvässä kunnossa. Ei täydellinen, mutta sen kanssa voi elää.

Innostus palkkatöihin nolla, mutta jostain se ruoka pöytään on saatava. Haluaisi niin muuta, mutta lottovoitto ei ole vielä osunut kohdalle, vaikka kuinka yritän. Haaveilla onneksi aina voi...se on ainakin toistaiseksi ilmaista. Suuria unelmia olisi, mutta niitä ei ainakaan vielä pysty toteuttamaan.

Tässä uusista kankaista kuvaa...ihanan inspiroivia...on vaan niin paljon muutakin hommaa...
Minulta pyydettiin kännykälle koteloa...tein tällaisen tekonahkaisen ihan perus kotelon. Materiaalina tarranauhaa lukuunottamatta kierrätyskangas....vanhat housut. Ei ihan sellainen kuin alunperin olin suunnitellut, mutta asiansa ajava. Kiinnitys tarranauhalla.

Aina ei voi istua ompelukoneen tai helmien ääressä. Välillä pitää olla myös muiden perheenjäsenten seurassa, mutta tekemmättä mitään ei pysty olemaan.

Koto living-lehden tilauksen mukana tuli kerä Puro batik-lankaa ja värit natsasivat minulle enemmän kuin hyvin. Aluksi en vain tiennyt, että mitä siitä tekisin. Sitten mieleeni välähti hartiahuivin virkkaus ja netistä mieluisaa mallia etsimään. Löysin salomonin solmun (ohje tästä)ja siitä sitten huivia näillä ohjeilla tekemään. Laitan valmiista sitten kuvan. Tässä kuitenkin huivin alkua.


Ukkonen jyristää päällä ja komeita kumauksia onkin. Sadekin ropisee ikkunaan, joten on hyvä syy mennä ompelukoneen ääreen. Uusi postaus saattaa tulla nopeammin kuin luulettekaan...ainakaan ilma ei suosi pihalla oleskelua.

Palataan pian... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti