perjantai 9. elokuuta 2013

Hommat seisoo...

Tässä on tullut vähän taukoa käsitöistä, kun keksin järjestää pihakirppiksen. Romua riittää joka nurkassa ja ne tarvisi saada jonnekin "hukattua", jotta saisi uudelle romulle tilaa.
Olen putsannut pannuja ja patoja, purkkeja ja muuta sekä järjestellyt kaikki lastenvaatteet oikeisiin kokolaatikoihin. Nyt tarvitsee toivoa vaan, että kauppa kävisi. Kaikki sunnuntaina 11.8.13 10-15 Hämeenlinnaan Pellavatie 9 penkomaan. Kuvissa on vain pieni osa myytävistä tavaroista.

Telkkaa katsoessa olen kuitenkin istunut koukku kourassa usva-langan kanssa ja virkkaillut isoäidinneliöitä. Tarkoitus olisi tehdä torkkupeitto keittiön sohvalle. Siinä kun tulee useasti luettua kirjaa. Peiton olisi tarkoitus olla verhoon sopiva. Ohje on Novitan-sivuilta ja tässä linkki siihen.Tässä sohva, jolle peitto olisi tulossa.

 
Ompelutkin seisovat, koska en ole saanut vielä tehtyä "köyhännaisen" sovitusnukkea. Siis ilmastointiteippiä vanhan t-paidan päälle ja sitten saksitaan irti ja täytetään vaikka vanhalla toppatakilla. Ensi viikko on onneksi vielä lomaa, joten ehkä silloin saisin jotain aikaiseksi.


Tästä miesten paidasta on tulossa jotain aivan muuta minulle itselleni, kunhan saan sen sovitusnuken. Neulojen laittaminen itselle selkäpuolelle on hieman haastavaa.

Tässä tällainen pieni välipostaus. Ensi viikolla pitäisi saada aikaiseksi tuo paidan muodonmuutos, hameesta jotain aivan muuta sekä kahdelle ihmiselle syntymäpäivälahja. Toisinsanoen toivottavasti ensi viikon aikana olisi enemmän kerrottavaa.
 

Hauskaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti