tiistai 2. huhtikuuta 2013

Välipostausta


Pääsiäinen oli ja meni rauhallisesti ja vähemmän rauhallisesti.

Maanantaina vietettiin meidän pikku-prinsessan 4v juhlia ja silloin ei ollut rauhaa hetkeenkään. Ei se haittaa, koska kaikilla oli hauskaa.
Päiväkodista oli 11 lasta juhlimassa ja omat siihen päälle, niin taloa ympäri juoksenteli 13 lasta.
Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa...

Kattaus nro 2 oli sitten sukulaisille. Talo täyttyi vuorostaan aikuisista ja meillä kaikilla edelleen oli niin mukavaa...

Kun viimeisetkin vieraat olivat lähteneet sai nostaa jalat pöydälle ja hengähtää ja kyllähän sitä yllättäen olikin aivan puhki....Onneksi seuraavat kekkerit ovat sitten noin puolen vuoden päästä ja silloin juhlitaan ekaluokkalaisen 7v synttäreitä. Todennäköisesti ja luultavasti nämä juhlat ulkoistetaan johonkin muualle.

Tässä pari kuvaa tarjottavista. Huomasin sitten illalla, että tuli otettua harvinaisen vähän kuvia, mutta seuraavalla kerralla sitten lisää.

Lasten puuhatessaan omia kaverisynttäreillä, aikuiset nauttivat pöydän antimia.

Tällä kertaa kaverisynttäreillä mentiin siitä, missä aita on matalin ja kakkuun tuli ihan perus kakkukuva.Nuori prinsessa halusi synttäreilleen Tähkäpää-teeman. Kuvittelin käteni olevan kantositeessä, niin sain puhuttua neidon ympäri ja oltiin ihan vaan yleisen prinsessa-teeman ympäröimänä. Alunperin tarkoitukseni oli tehdä Tähkäpään tornin muotoinen kakku, mutta onneksi tämä seuraava perhoskakkukin kelpasi.Ai niin...vielä sen verran, että nyt askartelevat ihmiset osallistumaan Texun tekeleiden arvontaan, mikä päättyy 15.4. Palkintona tämä mukava askartelupaketti.Arvontaan pääset tästä

Aurinkoista tiistaita kaikille!

2 kommenttia: