sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Taas pussukoita...

En voi sille mitään, mutta niitä vaan ilmestyy kaikkien muiden tekeleiden väleissä. Kun näkee hauskoja kankaita, niin niistä pitää vain tehdä pussukoita. Onhan sitten joulumyyjäisiin jotain myytävää, ellei aikaisemmin saa niitä "hukattua". Ja jos ei sitten myyjäisissäkään mene kaupaksi, niin sukulaiset tietävät mitä saavat joululahjaksi.
 Itseasiassa yksi aikaisemmin tehty meni lahjaksi ja lahjan saaja oli erittäin iloinen saamastaan kirjainpussukasta.
Nyt on työn alla kaksi hieman isompaa pussukkaa, farkkukassi ja tilkkutäkki...

Näistä kankaista ei vaan voi muuta kuin tulla iloiseksi ja sitten niitä pussukoita putkahtelee. :)

Tein myös yhden farkkukassin lisää. Edellinen tuli vaihdossa takaisin. Ei siksi, että siinä olisi ollut jotain vikaa, mutta oli saajalle liian suuri. Pienentämällä se olisi tullut hassun näköiseksi, niin väsäsin nopeasti uuden. Samalla idealla, mutta taas oman näköisensä. Kaikki kassit on aivan uniikkeja.

Tässä tämä uusi edestä ja takaa sekä vähän sisältäkin.
Kävin viikko sitten Helsingissä ja mukaani tarttui Hakaniemen Sokoksesta 3 kirjaa. Kaikki olivat tarjouksessa, että tein todella löydön. Ja kotimatka takaisin Hämeenlinnaan oli aivan liian lyhyt näihin kirjoihin tutustuessa. Uusia ideoita...Tunteja jos vain jostain saisi lisää vuorokausiin.


 Ihana aurinkokin tuli esiin ja sai minut toiseen mielipuuhaani, eli pihan kuopsuttamiseen. Vielä vähän liian märkää pihahommille, mutta eiköhän siihenkin oma aikansa jostain saada.
Narsissit työntävät jo päätään mullan alta.

Aurinkoista sunnuntain jatkoa kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti