perjantai 17. toukokuuta 2013

Äitienpäivälahja ja muita laukkujaÄitienpäiväksi tein anopille laukun. Hän pyysi kesälaukkua, joten tuli sopivasti äitienpäivälahjaksi.

Aluksi olin suunnitellut toisenlaista, mutta sitten jostain mieleeni tulvahti idea tällaisesta. Tätä ideaa työstin ollessani tylsässä kokouksessa. Sen kokouksen asialistaa ei voi hukata, koska luonnokset ilmestyivät kuin itsestään reunoille.Sisällä on suuri vetoketjutasku ja kiinnitys on magneettinapilla. Kahvoiksi iki-ihanat bambukahvat.


 Lisäksi tein laukkuun sopivan pussukan ja se onkin kuulemma käytössä kännykkäpussina.
Lahjan luovutus tapahtui jo etukäteen. Oli kuulemma mieleinen.

Anopin kautta sitten tuli tilaus samanlaiseen, mutta vuorikangas tulee turkoosista kankaasta. Sitä en ole vielä hankkinut, mutta eiköhän se "oikea" kangas eteeni ilmesty.

Lisäksi piti tehdä pari isompaa kaupunkilaukkua... perhoslaukku omaan käyttöön. En vain voinut olla ostamatta sitä kangasta, kun näin sen Eurokankaan pöydällä. Laukussa on käytetty myös vanhoja farkkujani ja verhoja jostain ikkunasta.

Kassista tuli juuri sellainen iso laukku, jonne sopii omat ja lasten tavarat päiväreissuille.
Sitä paitsi...henkilökohtaisesti pidän isoista laukuista.
Tarkoituksena olisi tehdä näistä materiaaleista samantyylinen iso kaupunkilaukku. Pääsin jo hyvin alkuun,  mutta tietenkin minulta loppui sopiva lanka. En ole sitä ehtinyt käydä hankkimassa lisää, mutta pian tulee valmista.
Tästä ei tule ihan niin suurta kuin omasta perhoslaukustani.Näistä materiaaleista valmistuu kännykkäpussukka. Siitä sitten kuvaa kun valmista tulee. 

Helmiäkin taas pujoittelin...ihan vaan taas opettelu- ja kokeilumielessä.

Tällaista tällä kertaa pihakuopsuttelun ohessa.

Aurinkoisia päiviä kaikille ihanille lukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti