sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

500 katselukertaa

Blogisivujani on katsottu 500 kertaa. Olen otettu, kiitos kaikille vierailijoille. Toivottavasti katselukertoja tulee paljon lisää.

Viime viikon lauantaina tuli käytyä Ideaparkissa. Lähdin viemään lapsia Funparkiin, mutta kun sinne asti ajaa, niin täytyyhän sitä pyörähtää askartelu- ja kangaskaupoissa...
Mukaan tarttui helmiä, leimasin, ääriviivatarroja ja muutama kangas. Se mitä niistä sitten valmistuu...selviää joskus.

Yksi pussukka tuli taas tehtyä. Tällä kertaa se oli ihan tilaustyö, joten ei syntynyt missään välissä. Minulta pyydettiin isompi, johon mahtuisi lakkapullot yms. Tällainen siitä sitten tuli.


Vuorikangas sitä vaaleansinistä muovitettua. Lian pystyy hyvin pyyhkimään pois, tai vaikka heittämään pesukoneeseen. Kestää normaalin 40asteisen pesun sekä silityksen.

Paljon muuta "valmista työtä" ei ole sitten tehtykään. Olen kuitenkin korjannut yhden käsilaukun sangan, lyhentänyt parit farkut, lyhentänyt työkaverin tuubihuivit ja paikannut poikani housut.
Tein myös parit avaimenperät kokeiluluontoisesti. Helmiä kun en paljoa ole tehnyt, mutta pitihän minun kokeilla.

Koska kerään enkeleitä, niin avaimenperistäkin tuli enkelit.

 Lisäksi kokoilin muutaman 3D-kuvan kortteja varten. Se oli aikamoista puuhastelua. Saa nähdä millaisia valmiista korteista tulee.
Koska lapsilleni on syntynyt pari serkkua tässä kevään aikana, oli 3D kuvatkin vauvamaisia.


Ihanaa pientä näpertelyä...

Päässäni pyörii myös ideoita tölkkinipsujen käytöstä. Sainkin niitä muutaman. Tässä ne ovat pestyinä. Sain ne jopa lajiteltuakin. Enää pitäisi vähän huolitella ja katsoa, että ei ole teräviä reunoja ja sitten virkkuukoukku heilumaan.Huomasin juuri, että äitienpäivään on kaksi viikkoa aikaa, joten pitää kiireesti alkaa tekemään lahjoja valmiiksi. Sain myös eilen tietää toisenkin deadline-päivämäärän, johon mennessä tarvitsisi saada tehtyä toivottu lahja valmiiksi.

Kevät aurinko ihanasti paistatteli orkideojani, joten niistä tähän loppuun muutama kuva.

Ja muuten...hauskaa vappua kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti