lauantai 22. helmikuuta 2014

Kukkia, koruja ja kortteja...

Flunssa ei ota hellittääkseen. Tai itseasiassa kun luulin, että oltaisiin voiton puolella, niin alkoi uudestaan vetämättömyys. Olen silti saanut jotain aikaankin, koska tekemisen into on voittanut flunssavetämättömyyden.

Minulla on menossa kukkaprojekti. Siihen olen kokeillut erilaisia tekniikoita tehdä erilaisia kukkia...

Sukkahousukukka on tehty ihan omasta päästä, niillä materiaaleilla mitä kaapista löytyi. Huomasinkin, että rautalanka on ihan liian paksua ja heteitäkään ei tällä hetkellä löydy omista varastoista. Silti ihan ok kukka siitä muotoutui. Ohjeita ja malleja on tullut katseltua YouTuben ihmeellisestä maailmasta.


Toisen kukan sitten teinkin kahvinsuodattimista. Siihen mallin otin täältä. Muutoksena sen verran, että reunat kukasta värjäsin kultaisella leimavärillä. Kauniita nämä pionit. Ehkä näitä sitten tehdään lisää myöhemmin.

Kolmas erilainen kukka tuli sitten väännettyä rautalangasta ja kynsilakasta. Ohjeeseen törmäsin Pinterestin loputtomalla ideaseinällä surffaillessani tähän. Jalostin sen sitten rintakoruksi.Vihdoinkin sai huopapallotkin muodonmuutoksen kaula- ja korvakoruiksi. Tähän mennessä olen tehnyt 3 kaulakorua ja 5 korvakorut. Niistä osa myynnissä PikkuPuodin puolella.

Tällaisia niistä sitten tuli.

 Niin kuin edellisessä postauksessa laitoin, niin ystävänpäiväkortit jäivät tekemättä taudin jyllätessä. Nyt sitten muutaman, jo silloin muhineen, idean toteutin loppun asti. Ja niin kuin sanoin...voi ystävänpäivä olla koska vaan. Samalla tuli toteutettua toinenkin päässä pyörinyt kortti-idea valmiiseen muotoon. Nämä myös PikkuPuodissa.

Tyttären kanssa tällä kertaa askarreltiin Hama-helmillä. Itselläni oli käytössä mini-helmet ja tyttärellä midi. Sen voin sanoa, että näillä näpeillä meinasi tulla romahus pöllöä tehdessä, mutta koska olin sen päättänyt tehdä, niin loppuun asti tehtiin. Saattaa olla, että tytär saa myös mini-helmet itselleen.

Tyttären aikaansaannoksia

Minun pöllö mini-helmillä. Sormustin mallaamassa kokoa.
Kokeilin vielä Big Shotillakin stanssaamista ja tein muutaman pikaisen heijastimen huovasta ja heijastinkankaasta. Nämä ihan pikakokeiluita, mutta ajavat sen asian minkä pitääkin, eli näkyvät harmaan synkässä kelissä pitemmällekin.
Molemmin puolin kuvattuina. Heijastin siis toisella puolella sydäntä.


 Tällaista tällä viikolla...Nyt upottaudun sohvannurkkaan kirjastosta hakemani kirjapinon kera...katsotaan mitä saan seuraavaksi aikaan.

Hyvää viikonloppua kaikille ja hiihtolomalaisille, ja miksei muillekin, kauniita ulkoiluilmoja!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti