maanantai 10. maaliskuuta 2014

Jotain pientä...

Tässä on työt haitanneet harrastuksia, mutta jotain pientä olen saanut aikaiseksi.



Korurasiastani puuttui harmaat korvikset ja ehdottomasti ne oli saatava juuri sen päivän asuun, joten ei muuta kuin helmilaatikolle ja kokoamaan jotain nopeasti. Pari helmihattua, korupiikki, koukku ja harmaa kivi...ei se muuta tarvinnut ja tällaiset niistä tuli. Tässä salaman valossa ne näyttävät ihan vihreän sävyisiltä, mutta kyllä ne luonnonvalossa ihan harmaat ovat.















Kortteja olen opetellut tekemään. Kokoelmaan tuli pari lisää. Yksi hääaiheinen ja toinen vaaleanpunainen SarahKay 3D- kuvalla. Sen voi antaa onnitteluna tai muuten vain. Kortit ovat kaksiosaisia, niin kuin kaikki tekemäni.



Facebookissa on pyörinyt nämä ohjeet ja niissä näkyy tämä video...


Pakkohan se oli sitten itsekin kokeilla millaisen saisi aikaiseksi. Tuollaista paksua lankaa ei minulla ollut varastoissa, niin piti sitten koeversio tehdä Novitan Usvalla, mitä nurkistani löytyy muutamia keriä keskeneräisen isoäidinneliöprojektin tiimoilta. Siitä olenkin aikaisemmin laittanut päivitystä ja se projekti on kokoamista vaille valmis. Siitä sitten lisää lähempänä valmista tuotetta.

Sunnuntaina tulleen Tähdet Tähdet -ohjelman aikana oli hyvä kokeilla miten "käsillä" neulominen, tai niin kuin minä sanon kutominen, onnistuu. Mielenkiintoista ja hauskaa... Minulla tuo Usva oli kaksinkertaisena. Parempi olisi ehkä tullut vaikka kolmin- tai nelinkertaisena, mutta harjoitusversio. Pitää ostaa tuota paksumpaa lankaa ja tehdä seuraava sitten siitä. Ei tämä ohuemmasta langastakaan tehty ihan pöllömpi ole...vai mitä...




Tällaista tällä kertaa, jos ei lasketa lasten kanssa pullien tekemistä. Minä en tehnyt kuin taikinan ja paistamisen, lapset hoitivat kaiken muun. Korillinen saatiin aikaiseksi sunnuntai-illan herkutteluihin. Kaapista ei löytynyt raesokeria, mutta Marianne-rouhe teki mukavan säväyksen. Näistä tulikin siis Marianne-pullia...

Herkullisia...NAM!!!!!

Toivottavasti saisin tulevana viikkona enemmän aikaiseksi, sillä olisi intoa tekemiseen, mutta niin kuin alussa mainitsin...työt haittaavat harrastuksia...

Iloista alkanutta viikkoa kaikille! Toivottavasti tuo harmaa sateinen ilma muuttuisi takaisin kauniiksi auringonpaiseeksi.


4 kommenttia:

  1. Korut ovat kyllä kivoja :D Saa vähällä tosi kaunista.

    Tuolla aiemmin oli kynsilakkasormuksia. Voi hyvää päivää miten kivoja! Nyt pitäisi vain löytää noita koristekiviä… Mulla on ollut kirkkaita, mutta lapset ovat rohmunneet ne leikkeihinsä aarteiksi ja timanteiksi ja sillä tiellä ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksa! Todellakin pienellä ja vähällä vaivalla saa joka asuun sopivaa korua. Tarkoituksena olisi tehdä lisääkin noita kynsilakkakoruja vähän vaativammalla tekniikalla. Ainakin kokeilla ;)

      Poista
  2. Hei, käyppä kurkkaa blogistani kuka oli toinen voittaja arvonnassani!

    VastaaPoista