sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Uusi vuosi ja uudet kujeet...

Edellisestä postauksesta vähän aikaa...oli pakko vetää henkeä joulun jäljiltä.

Joulu siis oli ja meni ja seuraavaa odotellaan. Tekemisestä tosiaan on pidetty taukoa, mutta aivotyötä sitäkin enemmän. Uusia ideoita on ilmaantunut mistä milloinkin
ja niitä olen rustannut ideavihkooni.
Samaiseen vihkoon kirjoittelen blogitekstieni luonnoksia. Uusien ideoiden myötä on tullut uusia materiaalikokeilujakin.Huovuttamiseen hurahdin...neulahuovuttamiseen varsinkin. Palloja on tullut hakattua iltaisin, koska sitä voi puuhastaa samalla kun katselee jotain hömppää televisiosta. Tässä tämän hetkistä pallovarastoa. Näitä sitten pitäisi alkaa jalostamaan korujen muotoon.Tauon aikana sain myös näpertelynurkkauksenikin joulun jäljiltä kuntoon. Hankintojen myötä piti vähän lisätä hyllytilaa. Tässä siitä kuvaa.

Olen aina pitänyt värityskuvien värittämisestä ja nyt voin yhdistää sen myös askarteuihini. Olen siis hankkinut paljon leimoja, joiden värittämisestä nautin kovasti. Joskus muinoin opiskelin sisustusassistentiksi ja silloin hankin Sveitsistä Caran D'ache Classicolorit, jotka ovat puuvärit, mutta kuitenkin samalla kuin vesivärit. Ostin joulun jälkeen itselleni vesisäiliöillä varustetut siveltimet ja ihmettelen, etten ole aimmin niitä hankkinut. Jälki jota kynien ja siveltimien yhdistelmällä saa on niin mieleeni, että värittämisestä on tullut vielä enemmän innostavaa.


Nyt leimakuvistani on muodostunut kortteja milloin kenellekin. Tässä muutama syntymäpäiväkortti ja parane pian-kortti, sekä pari leimakuvan värityskokeilua.Sain myös ihqusta lehmäkankaasta tilauksena pitkän pöytäliinan ja pöytätabletit.

Joku on saattanut nähdä tuolla yläpalkissa alalehden PikkuPuoti. Sinne laittelen sitten tarkempia tietoja ja kuvia tuotteistani, joita siis saa ostaa. Hintoihin lisätään postituskulut. Nyt siellä on Joulupuodista jääneitä tuotteita, mutta uutta sinne ilmestyy sitten sitä mukaan kun saan valmiiksi tavaraa. Sellaisiakin tavaroita voi kysellä, mitä vilahtelee aikaisemmissa postauksissani. Mitäänhän ei aivan samanlaista saa, koska kyse on käsityöstä, mutta sinne päin ainakin ja omaan tyyliin sopivasta voidaan keskustella.

Tähän loppuun vielä kuva uudesta kangasmerkistäni. Poikkeaa hieman entisestä, koska toimittaja vaihtui.


Oikein ihanaa helmikuuta kaikille lukijoilleni...palataan pian!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti