torstai 26. joulukuuta 2013

Kaikki kiva loppuu aikanaan...

Vai loppuiko?!? Ainakin toistaiseksi Joulupuoti sulki ovensa 23.12. Menestys oli parempi kuin kuvittelin ja antoi itseluottamusta siihen, että tavarat ovat sellaisia joita muutkin haluavat.

Tarvitsee myöntää, että oli viimeisellä viikolla tekemisen ähky. Toisaalta oli onni, että flunssa kaatoi sohvannnurkkaan, niin ei "tarvinnut" tehdä puodille mitään. Toisaalta jäi harmittamaan se, että flunssan takia ei saanut tehtyä Puodille jotain mitä olisi vielä halunnut tehdä...Ehkäpä ensi jouluksi, ellei sitten aikaisemminkin.

Puhetta tulevaisuudesta on jo ollut...mitä, niin siitä sitten myöhemmin lisää...jotain pitää jättää salaisuudeksikin...


Muutama joululahja piti kuitenkin flunssasta riippumatta tehdä ja osa niistä nopeastikin, koska ne piti saada matkaan kohti Sveitsiä. Kummityttöni sai joululahjaksi koruja ja pari pussukkaa...toisesta pussukasta löytyi myös teinille aina niin tarpeellista...rahaa :)

Nuori neito sai rannekorun tehtynä memorywireen ja korvikset...
ja pari erikokoista pussukkaa...


 Ystäväni kuuli, että olin tehnyt itselleni pöllö-heijastimen ja halusi myös ystäviään muistaa jouluna, joten ainoa tilaustyö oli oheiset pöllö-heijastimet.Itselleni piti saada myös jotain jouluista... Nämä enkelikorvikset tein kyllä jo aikaisemmin tyttäreni joulujuhlaan, mikä vietettiin kyllä kynttilöillä valaistun Ahveniston järven rannassa, joten paljoa muut eivät näitä nähneet, mutta itse tiesin niiden roikkuvan korvissa. Olen käyttänyt niitä kyllä koko joulunajan.
 

 Lisää joululahjoja tein myös toiselle nuorelle neitoselle....hänelle kahdet korvakorut ja rannekoru.
Tässä tällaista mitä olen joulun alla, Puodin ohella, saanut tehtyä. Pari päivää oli selvää luomistaukoa ja ajatuksen lepoa... silloin vain täytettiin vatsaa, jotta jaksaa taas tehdä ja ideoida...nyt niitä ideoita sitten alkaa taas pulppuamaan aivojen sopukoista...Niitä sitten toteuttamaan, mutta vasta ensi vuonna. Nyt pidetään "lomaa".

Kotiinikin ehdin jotain jouluista saamaan ja seuraavassa niistä kuvamateriaalia:Joulukuuset, jotka löytyvät äitini luota ja meiltä.


 Joulutorttuja omenahillolla...meillä kun ei luumuhillosta pidetä.
 Jouluisia asetelmia meiltä kotoa...Kaikille leppoisaa joulunjatkoa ja oikein onnellista tulevaa vuotta!!!


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti