sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulupuoti ja sen tunnelmaa

Viime postauksessa siis kerroin, että olen tehnyt kaikenlaista mukavaa Keskustalon Joulupuotiin. Nyt vihdoin ja viimein sain aikaiseksi myös kuvata muutaman kuvan Puodista, jotta pääsisitte tunnelmaan. Kuvathan ei oikeasti anna oikeutta sille tunnelmalle mikä siellä sisällä on...se on jotain mikä pitäisi itse kokea.

Tässä kuitenkin yleiskuvaa puodista.

Yleisnäkymä ovelta.

Takaosan pöytiä.

Samoja pöytiä toisesta suunnasta.

Puotia takaa ovelle päin.

Yksi myyntipöydistä lähemmin.

Puotiin tulee lähes joka päivä jotain uutta ja koska kyse käsitöistä, niin jokainen on uniikki tuote jo sinänsä. Nämä kuvat ovat otettu sunnuntaina 25.11., jolloin Puotiin ei oltu tuotu läheskään kaikkea, joten tulkaa itse katsomaan mitä muuta sieltä nyt löytyy...

Kuten aikaisemmin jo kerroin on puodissa myös kahvila, josta saa tuoretta leivonnaista ja hyvää kahvia ja joulun kunniaksi glögiä tietenkin.

Puodissa esiintyy myös Hämeen Kuninkaallinen Nukketeatteri esityksellään Saiturin joulu. En ole sitä vielä nähnyt, mutta kuullut olen kyllä ja tarkoitus olisi se vielä katsastaa...kuulemani perusteella suosittelen kaikille.

Edellisessä postauksessa oli  kuvia niistä mitä olin tehnyt myytäväksi. Saunapeflettien sarjaan tein myös muutaman ihqun lehmäkangaskorin. Näitä koreja löytyy kahta eri kokoa. Tässä isommasta pyöreistä kuvaa, pienemmät ovat neliskulmaisia.

 Lisäksi Joulupuotiin ilmestyi myös muutama höyhenkuusikin. Tänään, ensimmäisenä adventtina, kävin siellä lasteni kanssa glögillä ja samalla hieman  vilkaisemassa myyntimenestystä, totesin, että toinen kuusista oli myyty. Yksi siis jäljellä. Ei hätää...lisää olen tekemässä ja aikataulu on se, että keskiviikkona saan uusia kuusia Puodille. Huominen ilta menee puodilla myyjän roolissa. Olemmehan jakaneet myyntivuoroja kaikkien tekijöiden kesken. 

 
Tein myös muutaman enkelinsiivenkin lisää, sekä nuottipallojakin löytyy kelosta roikkumasta...lisää tulee sitä mukaan kun edelliset loppuu...Uutena tekeleenäni on muutama pullopussi...nämä ovat normikokoiselle viinipullolle tarkoitettuja. Lisää niitäkin saapuu näillä tietämin keskiviikon lastissa Puodille... Sehän on vain ja ainoastaan kiinni minusta itsestäni, mitä saan aikaiseksi.Jotain muutakin vien huomenna sinne mennessäni, mutta mitä...sen voitte tulla sitten puodilta itse katsomaan.
 


Oikein rauhallista ensimmäisen adventin loppuiltaa kaikille...toivottavasti Puodilla nähdään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti