maanantai 18. marraskuuta 2013

Joulu saapuu...

Tässä on ollut blogihiljaisuus huomattavan ajan, mutta suotakoon se minulle, kun kerron teille syyn. Tuossa syys-lokakuun vaihteessa kuulin Hämeenlinnan Keskustaloon tulevista Pop Up-kaupoista. Yksi niistä olisi useamman käsitöitä tekevän yhteispuoti, Pieni Joulukauppa. Sinne sitten jollain tavalla sain itsenikin mukaan ja siitä asti on ollutkin kiirusta.

Ideointia suurimmaksi osaksi, koska piti miettiä mitä tekisi myytäväksi. Valmiinahan minulla oli iso kasa erikokoisia pussukoita ja tuli sitten niitä tehtyä lisääkin. Tässä ensimmäiset myymälään lähtevät, kolmea eri kokoa.

Valmiinahan minulla oli myös muutama laukku, tehtynä vanhoista farkuista. Kuvia löytyy aikaisemmista postauksista.

Lisäksi jääkaappimagneetteja virkatuista ruusuista.

 Nämä tuotteet eivät kuitenkaan riittäisi koko kuukauden auki olevaan myymälään. Siispä aivot liikkeelle. Ideoitahan alkoi tapani mukaan pulputa päähäni ja ehkä vähän liikaakin, koska mitään ei tuntunut saavan aikaiseksi. Ainoastaan materiaalia tuli hankittua pienen askartelukaupan verran.

Sitten alkoi se päivä läheneen, jolloin tavara pitäisi saada sisälle puotiin, ja minulla alkoi kiireet saada valmista. Se on kumma, miten koskaan ei voi mitään tehdä ajan kanssa...aina kaikki pitää jättää viime tippaan. Ehkä se on minun tapani toimia, koska tulosta syntyi.

Siis huomenna 19.11. tavara viedään puotiin ja 22.11. se aukeaa. FB:ssa sivut löytyy Keskustalon Joulupuoti-nimellä. Sieltä löytyy kuvia muidenkin tekemistää tuotteista.

Tässä kuvakavalkadia tekemistäni tuotteista ja Puotiahan täydennetään aina 23.12. asti, jolloin kauppa sulkee ovensa illalla ja syventyy joulurauhaan.

Muistakaa, että nopeat syövät hitaat ja aikainen lintu madon nappaa... ( heh pari sanontaa väliin)
Toisin sanoen... koska kyse on käsitöistä, niin kaikki tavarat ovat uniikkeja ja valinnan vara vähenee sitä mukaan kun kauppa käy....

Mutta nyt tuotteisiin:

Peflettejä ihqusta ammu-kankaastaPinnejä ja pompuloita

Tuttinauhoja

Laventelisydämiä liinavaatekaappiin laitettavaksi.

Lisää, erilaisia jääkaappimagneetteja

Avaimenperiä avainrenkaalla tai palloketjulla

Sydänkoriste kristallilla...valkoisia ja harmaita


Enkelinsiipiä helmillä

Joulupalloja

Tässä siis kuvia osasta, mitä olen saanut tehtyä Joulupuotiin. Varastoja täydennetään ja jotain uuttakin tulee pitkin marras-joulukuuta, sillä kaikkia päässäni pyöriviä ideoita en ole saanut vielä tehtyä valmiiksi asti.


Tässä vielä yhteenveto mitä puoti on ja pitää sisällään.

Keskustalon Joulupuoti on muutakin kuin käsityökauppa, se on:
Hämeenlinnalaisten ja lähialueen käsityölaisten yhteinen Joulupuoti Keskustalossa. Täältä löytyy käsintehtyjä uniikkeja tuotteita pukinkonttiin! Joulupuodin tiloissa myös kahvila ja Hämeen Kuninkaallisen Nukketeatterin näytöksiä, Saiturin Joulu.

Kuten aikaisemmin mainitsin, on Puodissa myös muitakin, Tässä listaa:


Uusi sisustus Teija Koivulahti
Sisustuspaja Marjut Jokinen
Merja Vilmunen
Anneli Venesjärvi
Handmade by JesKia 

Kulttuuriosuuskunta Kide
Haarakonttori
Voimakoru Riitta Rahkonen
Kyyrölän Savi
Anja Kivinen
Hurina Design
Jaana Huhtanen Design
Irma Heino
Aikun Ihana, Aino-Mari Kämppi
Tuula Rantanen


Avoinna Puoti on :
ma - pe: 10:00 - 19:00
la: 10:00 - 15:00
su: 12:00 - 15:00


 Tervetuloa siis kaupoille Keskustaloon Hämeenlinnaan 22.11.-23.12.13

Nähdään siellä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti