sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Joulupuotiin uutta tavaraa

Joulupuoti on ollut nyt auki kaksi viikkoa ja vastaanotto mitä mahtavin. Tavara liikkunut todella vauhdikkaasti uusille omistajille. Kommentteja ja kiitoksia on tullut Puodin erilaisuudesta, laadusta ja suhteellisen halvoista hinnoista.

Tässä onkin ihan hiki hatussa yömyöhään yrittänyt tehdä täydennystä Puodille.

Uusina tuotoksina Puodin hyllyille ilmestyivät ovistopparit. Ovistoppareita oli jo aiemmin kyselty ja tämä idea oli minulla jo alkusyksyssä virinnyt aivokopassani, mutta en ollut saanut ideaa toteutuksen asteelle. Nämä itsenäisyyspäivän pitemmmät vapaat sitten mahdollistivat toteutuksen. Ihqut pöllöt siis istuvat Puodin orsilla odottaen ostajia.
Itselleni tein prototyypin, mikä sopii täydellisesti meille asumaan...Toinen juttu, minkä tekemistä olin miettinyt jo jonkin aikaa, olivat neulatyynyt. Neulatyynyt vanhaan kahvikuppiin tehtynä. Minulla oli myös pari pientä kukkaruukkua, jotka myös sopivat neulatyynyiksi. Itselläni on ollut kahvikuppiversio jo pitkään käytössä ja se on kätevä. Lautaselle voi kiireessä heittää neulat ja laittaa myöhemmin paikoilleen. Lisäksi kahvikupin korvaan saa mittanauhan, jossa se pysyy (kunhan muistaa laittaa takaisin) tallessa ja ratkojakin mahtuu lautaselle lepäämään...siis kaikki tarvittava mukana.

Tässä Puotiin menneitä yksilöitä:
Olen myös joskus aikaisemmin tehnyt kännykkäkoruja ja nyt sain ne Puodille...tai siis menossa huomenna maanantaina työvuorollani.


Suuren suosion saavuttaneet joulukuusenpallot myös täydentävät hyllyä...tai oikeammin sanottuna kelon oksaa, missä ne roikkuvat.
Tein aluksi muutaman nuottipallon ja ajattelin, että saan ne sitten oman kuusen oksille roikkumaan. Nyt olen täydentänyt Puodin varastoa useampaan otteeseen ja huomenillalla on menossa taas uusi satsi. Lisää tehdään, jos tarvetta löytyy.Tällaisia siis tällä kertaa...muutama muukin asia vireillä ja ne ilmestyvät myös Puodille kun saan valmista aikaiseksi.

Muuten...mikäli et satu pääsemään Puodille Hämeenlinnaan, mutta haluaisit jotain tekeleitäni, niin pistäpä viestiä, koska Kusti polkee ja Posti kulkee...

Ihanaa toista adventtia kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti