torstai 4. huhtikuuta 2013

Valmista...

...tuli. Eli vihdoinkin sain valmiiksi sen ensimmäisen tilatun farkkukassin kesäksi. Tämän näköinen se sitten on.

 Takaa ja edestä...

Sisältä tämän näköinen. Vuori ihanan pirteän kesäinen, vetoketjutasku ja avainrengas nauhassa, johon voi sitten ripustaa vaikka avaimet tai puhelimen.

Tässä laukku kokonaisuudessaan.


 Olisi ollut jo aikaisemminkin valmis, mutta kun olin saanut sen "ekan kerran" tehtyä, niin totta kai minun tuurilla siitä hajosi vetoketju. No eipä auttanut itku markkinoilla vaan vetoketju purkuun ja uutta tilalle. Parasta mielestäni on sen ihana muoto takapuolelta...siis kirjaimellisesti. Se näyttää oikein söpöltä pyöreältä pepulta. :)


Siinä sivussa sitten tein taas yhden pussukan lisää. Tällä kertaa tällaisen saatiinisen pilkkupussukan. Sen koko on myös n 15X20cm. Olen unohtanut kertoa, että kaikissa pussukoissa on muovitettu vuorikangas. Joko vaalean- tai tummansininen kuten kuvasta näkee. Vuorikangasta on myös valkoisena. Se on sitten helppo pitää puhtaana, kun voi vaan pyyhkiä. Pussukat voi myös pestä ihan normaalisti 40 asteen pesussa.

15X20cm 10€


Pussukoiden vuorikankaat.


Viime yö meni valvoessa olkapääkipujen vuoksi. Toisaalta ikävää, mutta toisaalta yöllä tuntuu tulevan parhaimpia ideoita, kuten aikaisemmin ompelu/askartelutilojeni siirtäminen makuuhuoneesta kodinhoitohuoneeseen. Hankin itselleni muistikirjan ideoita varten. Sinne sitten niitä piirtelen ja suunnittelen. Seuraavia suunnitelmia alankin heti kohta toteuttamaan. Valmiista sitten lisää...

Nyt kuitenkin taidan pitää luovan suunnittelutauon ja tehdä ison latten ja mennä nauttimaan sen terasille aurinkoon.

Palaillaan taas.

2 kommenttia:

  1. Hieno laukku! Tuo pirteä vuori kyllä kruunaa kokonaisuuden. Minunkin pitäisi alkaa laittaa ideoita ylös muistikirjaan, kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista. Laukun saajakin oli erittäin tyytyväinen laukkuun ja varsinkin vuorikankaaseen, kesälaukun kun tilasi.
    Muistikirja on ollut mulla nykyään aina mukana ja paljon siihen on ideoita kertynytkin. ;)

    VastaaPoista