perjantai 26. heinäkuuta 2013

Ensimmäinen vaate ja vähän muuta...

No niin...tulihan se sitten kokeiltua miten onnistuu ensimmäinen vaate. Olen saanut kummitädiltäni tunikan, mikä on yksi lempivaatteitani. En kuitenkaan joka päivä viitsi samassa tunikassa kulkea, niin olihan sitä tehtävä itselleni toinen...

En pidä kaavoista, joten iskin tunikan neuloilla kiinni facen yhdestä lukuisista ryhmistä ostamaani trikookankaaseen ja annoin saksien laulaa. Sitten vaan Pfaffini ääreen ja kokeilemaan miten jousto-ommel onnistuu...täytyy sanoa, että ihana tutustua uusiin ulottuvuuksiini koneessani. En enää (ainakaan vielä) kaipaa saumuria, koska ompelu onnistuu hienosti omalla koneellanikin.

Tälläisen sitten tein.
Tässä se roikkuu henkarissa, joten kovin hyvää käsitystä siitä ei saa, mutta voin vakuuttaa, että olen tyytyväinen ensimmäiseen tekeleeseeni ja tunikaa on pidetty paljon.

Ensimmäinen kun onnistui hyvin, niin pitihän sitä toinenkin kokeilla...se on vielä enemmän mieleeni...lähinnä kankaan takia. Farkkuleggarit alle ja menoksi...Ennen lomaa tuli tilaus yhdestä laukusta ja siiten vähän innostuin...niitä tulikin tehtyä neljä. Loppujen lopuksi tilaajan valinta oli yksi aikaisemmin tehdyistä laukuistani. Yhden annoin nuorelle neidille synttärilahjaksi ja kolme jäi sitten itselleni. Katsotaan mihin saan ne "hukattua" tai sitten oma laukkuvarasto kasvaa entisestään :)

Tällaisia sain aikaiseksi

Laukku N:ro1
(se syntymäpäivälahja)

Laukku N:ro 2Laukku N:ro 3


Laukku N:ro 4

Vaatteiden tekemisestä innostuin nyt todella. Pitäisi vaan päästä kangaskauppaan...jonnekin muualle kuin tänne meidän kylän...ei oikein innostu niistä kankaista.

On minulla pari ideaa päässäni vanhan tuunaamisesta ja niistä sitten seuraavalla kerralla toivottavasti valmista kuvaa. Ensiksi pitää lähteä resori- ja neulakaupalle...

Nyt kuitenkin lasten kanssa Hippaloimaan!

Palaillaan taasen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti