sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Tässä on ollut kaikenlaista...

...jonnin joutavaa puuhaa, että ei ole saanut tehtyä sitä mistä saisi aivoille lepoa. Aikaise
ksi käsilläni en ole siis saanut muuta kuin hartiahuivin loppuun. Se pitäisi vielä höyryttää, mutta tässä se on höyryttämättömänä. Koska tein sen itselleni, ei minua haittaa, että siitä löytyy 3 virhettä. Tuskin niitä virheitä kukaan muu löytää kuin minä, mutta siellä ne kuitenkin ovat.Huivi on tosiaan tehty salomonin solmuista ja novitan ohjeella, kuten aikaisemmassa postauksessani kirjoitin. Lankaa siihen meni kaksi kerää. Jäin vielä miettimään, että ostaisiko sitä kaksi kerää lisää ja tekisi toisen samanmoisen ja yhdistäisi ne ponchoksi. Sen nyt saa aika näyttää.

Lähes kaikissa lukemissani blogeissa on ollut bambulangasta virkattuja tiskirättejä. Koska sain huivini valmiiksi, oli pakko saada jotain lisää tekemistä käsille, niin aloin minäkin sellaista väkertämään. Juhannuksena satoi hetken ja silloin koukku sekä lanka sai vauhtia. Katsotaan nyt sitten, että onko se niin hyvä,  mitä on kehuttu. Lähinnä kaipasin kauniimpaa pöytärättiä keittiöön.

Meinasin ihan unohtaa,että tuli pikaisesti tehtyä tällainen mustavalkoien kangaskorikin. Erittäin hyvä ystäväni pyysi, että tekisin korin, jotta voisi antaa sen lahjaksi...jäin miettimään, että mihin saisin tehtyä samanlaisen itselleni...pidin niin kuoseista.
Juhannus tuli vietettyä Vanajaveden rannalla ja tässä muutama kesäinen kuva.Lokit odottelivat herkkupaloja perkausjätteistä.

Meillä on perinteenä nyyttikestit juhannusaattona. Sukumökillä kun ollaan ja väkeä lähes aina 13-15 henkeä, niin yhteinen juhannusateria on mukava tapa ottaa vastaan keskiyön juhla. Tämän kaiken lisäksi meillä oli monen monta savustettua kalaa ja herkullisia kasvis-koskenlaskija nyyttiä. NAM!!! Olisi varmasti maistunut sinullekin... Juhannusvahtina saaren leijona Sissi.


Pakko oli kokeilla zoomin vahvuutta ja otin laiturilta selän toisella puolla olevasta saaresta kuvan. Matkaa tälle saarelle oli 4-5km. Ihan hyvin zoomaava kamera...


Juhannuskokkona meillä on perinteisesti jätkänkynttilä.Superkuukin oli kuvattava...


Seuraavaksi ajattelin aloittaa vaatteiden tekemisen (ainakin yrittää)...olihan hyvää harjoittelua mekko, jonka tuunasin hameesta. Ostin jo kankaat kahteen tunikaan. Katsotaan tuleeko niistä tuluskukkaroita...
...Niistä sitten seuraavalla kerralla lisää.

Hyvää heinäkuuta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti