perjantai 11. huhtikuuta 2014

Vähän erilaista virkkausta ja jotain muutakin

Tässä tuntuu, että selkäkipu saattaisi helpottaa...en kyllä ole istuskellut, että en tiedä miten se kestää työnteon, kun työkseni istun kuitenkin lähes sen 8h näyttöpäätteen ääressä. Ensi viikolla pitää siitä ottaa selvää ja kokeilla ompelukoneen ääressä istumista.

Olen siis tehnyt tälläkin viikolla kaikkea pientä, mitä voi tehdä joko seisten tai puoli-istuvassa asennossa.

Ostin uusimman Kauneimmat (kesä) askartelut, jotta olisi jotain puuhaa selällään ollessa ja lehteä olen ehtinyt useampaan kertaan jo selailemaan...Ensimmäiseksi piti kokeilla virkkaamista, mutta ei mitä tahansa virkkaamista. Kokeilin millaista olisi virkata kuparilankaa. Pujottelin muutaman siemenhelmen ja aloin virkkaamaan. Mielestäni kaula- ja korvakoruista tuli ihan mukavat. Ainoastaan harmittaa, ettei varastoissani ollut koukuiksi kuin hopeisia, kuten myös kaulakorussa on hopeanvärinen papukaijalukko. Ne onneksi voi helpostikin vaihtaa, kun saan hankituksi toiset.Virkattuani korvakorut ja kaulakorun, tykästyin noihin vihreisiin helmiin, että päätin tehdä vielä niistä rannekorun memory-wiren avulla. Silmät meinasivat vaan mennä sekaisin pujottaessani noita siemenhelmiä.

Kortteja pystyy myös seisten tehtailla. Aikaisemmin ostamani lehden mukana tuli kolme kohokuviointitaskua ja niitä olenkin sitten hyödyntänyt tekemissäni korteissa. Samaten olen käyttänyt stanssia, minkä olen ostanut facebookin askartelukirppis-ryhmästä. Kukkia olen hankkinut Hämeenlinnan askartelukaupasta ja kirppiksiltä. 3D-kuvia olen ostanut FB:n kirppiksiltä.

Tässä tämän viikoisia kortteja:


 
Kortti sisältä. Pieneen tagiin voi kirjoittaa esimerkiksi kaikki stratediset mitat ;)
Sytykeruusuille kehittelin kierrätyksellä rasiat. Eli käytin hyväkseni viinirypäleiden rasioita. Tähän tarkoitukseen mitä mainioimmat ja kierrätys kunniaan. 
Pohjalla on lastuja ja stanssasin etiketin sekä lisäsin reilu vuosi sitten tekemiäni virkattuja ruusuja. Hauska tuliainen vaikka mökkivierailulle. 
  Pääsiäiskoristeita en ole tälle vuodelle tehnyt, koska viimevuotiset ovat niin ajattomia. Sain ne nostettua jo esille ennen kuin pääsiäinen on ohi. 

  


Huomenna vietänkin aikaani jälleen jääkiekkokaukalon laidalla, kannustaen poikaani junnupeleissä. Sunnuntai kuluu viettäen tyttäreni kaverisynttäreitä. Neiti täytti 5v ja sunnuntaina edessä disco-synttärit. Kummisetä kävi tänään tuomassa vähän värivaloja ja äänentoistovälineistöä. Peilipallot on jo ripustettu ja sunnuntaina leivotaan tarjottavat.

Ensi viikolla siis kokeilen kuinka pystyy istumaan ja teen sovitun laukunkorjaukset sekä vähän muitakin päässäni pyöriviä ideoita...siis sikäli mikäli pystyn istumaan. Toivottavasti noin viikon päästä olisi jotain postattavaa...koska silloin voisin palata myös takaisin leipätyöhöni.


Nyt toivotan kaikille rauhallista palmusunnuntaita ja pääsiäisviikkoa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti