sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Kesä ja loma

Tai ainakin loma koulusta... Kesä ei näytä ainakaan vielä olevan täällä ja leipätöissäkin pitää vielä olla19 työaamua. Sitten alkaa kesäloma. Toivottavasti myös kesäkin alkaa silloin. Eihän se kesäloma tällaisellä sivutoimisella yrittäjällä ole lomaa, mutta kuitenkin jotain muuta. Tiedossa on meinaan ainakin muutama myyntitapahtuma kesän aikana.

Yhdessä sellaisessa olin eilen lauantaina Pälkäneellä. Siellä Keltaisen talon pihalla oli muutamia myyjiä. Enemmänkin piti olla, mutta jotkut olivat jättäneet tulematta. Sään puolesta päivä oli aluksi ihan mukava, mutta sitten alkoi satamaan. Onneksi on teltta. Piti vain laittaa yksi seinä lisää paikoilleen. Myyntiä oli ihan mukavasti, mutta ainahan paremminkin voisi mennä. Jospa sitten elokuun puolivälissä siellä olisi parempi menekki.

Tässä muutamia kuvia myyntiteltaltamme.  Siis JesKia uudelleen Keltaisen talon pihalla elokuussa. 


Koulussa sain siis valmiiksi asiakkaan tuolihuput. Tyytyväinen olin lopputulokseeni. Näiden huppujen teko tuotti kirjaimellisesti hikeä, verta ja kyyneliä. Pitihän sitä meikäläisen kokeilla miltä tuntuu ommella sormen läpi. Voin kertoa, että toista kertaa en kokeile. :) Tässä tuoli ennen ja jälkeen huppujen. Kortteja tuli rustailtua muutama uusille ylioppilaille:


Pussukoita olen tehnyt pöllöfaneille ja nämä kaikki menivätkin Pälkäneellä kaupaksi. Uusia tulossa ensi viikolla ja ne päivitän sitten verkkokauppaan.Pellavastakin olen pussukoita tehtaillut. Uutena tuotevalikoimassa pussukka, jonka saa toivomallaan nimellä. Myös värit voi valita mielensä mukaan. Tämä yksilö tuli tokaluokkalaiseni opettajalle, kun hän lähti kesälomalle ja samalla kohti uusia tuulia uudessa kaupungissa.Jo edellisessä postauksessa laitoin kuvaa nipsukukkaroista, mutta kertaus on opintojen äiti. Pellava on siis muotoutunut käsissäni myös nipsukukkaroiksi ja korttitaskuiksi. Korttitaskuihin mahtuu useampi pankkikortti ja se mahtuu nipsukukkaron sisään. Todella hyvä yhdistelmä. Itselläni sellainen on ollut käytössä jo pitemmän aikaa. Tämän saa myös haluamallaan kirjaimella.

Lupasin myös kuvia tutkintotöistäni. Tässä ne ovat asiakkaan luona, tai ainakin osa (päiväpeitto ja tyynyliinat 2/5) Tyytyväinen oli asiakas ja kyllä minäkin...
Tällaista olen puuhastellut kuukauden aikana. Nyt pidän sateista säätä sisällä kutomis-, virkkaus- ja ompelupuuhin. Hartiahuivi viimeistelyä vaille valmis ja tilaustyönä tulossa neljät villasukat sekä nipsukukkarot odottavat kehysten paikalleenompelua. 

Näihin tunnelmiin juhannusviikkoa odottaen... Kaikille ihanaa keskikesän juhlaa!!! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti