sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Erilaisia juhlia...

Tässä on viime aikoina juhlittu ja tullaan juhlimaan erilaisia juhlia ja kaikki liittyy lapsiin ja vauvoihin.

Mieheni siskolle järjestettiin vauvakutsut jonne tuli väkästettyä vaippakakku...


Ja koska kakku näytti niin tyhjältä päälipuolelta, niin pitihän sinne väkästää jotain päälle... Tuli sitten kiire virkata tennarit. Ekaa kertaa tennareita virkkaamassa ja mietin, että tuleekohan siitä mitään... Ensimmäinen onnistui hienosti. Sille paria aloin virkkaamaan yöllä tuossa yhden aikaan, koska kivuilta yöt ovat rikkonaisia, niin sama se, mitä silloin tekee :)
Ja siitä tennarista tuli ihan erikokoinen (lue todella pieni). Ilmeisesti meni yönhämärässä rivit sekaisin...ei muuta kuin aamulla uutta lankaa koukkuun ja sainhan aikaiseksi parin.
Niin kiire siinä kuitenkin tuli, etten ehtinyt niitä höyryttämään ja muokkaamaan paremmin muotoon, mutta ihan tyytyväinen olen ensimmäiseen pariini, vaikkakin ne tässä näyttävät hyvin erilaisilta, niin kyllä ne ihan samankokoiset ja näköiset ovat läheltäkin katsottuna. :)


Jos joku haluaa, niin teen näitä tilauksesta ja nyt ne onnistuukin... Väritoiveita voi esittää ja pyytäisin 8€/pari.

Seuraavaksi oli tiedossa 6-vuotis syntymäpäivät. Sinne väkersin tällaisen kortin. Lahja oli sitten kaupasta ostettu, nuoren neidin toiveiden mukaan.Ja vielä kastejuhlat. Kortista tuli tämännäköinen...
Ja lahja tietysti itsetehty tilkkupeitto, jossa toisella puolella on fleecehuopa. 

Nämä kaikki juhlat siis viikon sisällä...hoppua piti...
Nyt muuten tiedän, miksi käsintehdyt tilkkupeitot ovat arvokkaita...en ole ihan varma, että alanko uutta ihan heti väkästämään...

 
Ensi viikolla edessä olkapään leikkaus ja pakollinen tauko luomisessa ja myös nuoren neitini 4v. syntymäpäivät juhlitaan pääsiäisen pyhinä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti