tiistai 19. maaliskuuta 2013

Saamatonta...

Olen ollut toteuttamispuolella hieman saamaton, vaikka koneenkin sain eilen kuntoon. Toisin sanoen mitään valmista en ole saanut aikaiseksi, mutta ideoita on pää täynnä... Nyt pitää päästä niitä toteuttamaan.

Pitää vaan tehdä ensin pieni pääsiäissiivous ennen luomista ja ensi viikon olkapääleikkausta. Sitten tuleekin pakollinen tauko kaikkeen tekemiseen. Toivottavasti edes saan luonnosteltua ideoita minun luonnosvihkooni. Se alkaa oleen täynnä kaikenlaisia ideoita, joten joudun todennäköisesti hankkimaan uuden.

Kirpputorilla olen parina päivänä piipahtanut ja tehnytkin kaikenlaista tuunauslöytöä pikkurahalla... Samaten Säästö-Karien konkurssipesämyynnistä löytyi kaikkea pientä kivaa...Myös FB:n kaikenlaiset käsityö- ja askartelukirppikset ovat saaneet minusta ahkeran seuraajan.


Tässä kuva eilisistä kirppislöydöistä. Laitan sitten kuvaa, mitä niistä valmistui. Mikään ei tule näyttämään samalta...paitsi lehtikotelot keskellä. :)Tässä myös muuten kuvaa tilaustyöstä...kesäkassi vanhoista farkuista...nyt kun kone taas toimii, niin saan sen onneksi ennen ensi viikkoa valmiiksi, kokoamista ja pientä hienosääntöä vaille valmis.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti