sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kortteja ja rautalankaa

Kesä saapui vihoinkin...Huh hellettä...
Onhan se kesä ja lämpö ihanaa, mutta nyt ei pahemmin sisällä viihdy, vaikka pitäisi, koska Joulupuotilaisten kanssa ollaan puuhastelemassa kesäkuun alkuun taas tapahtumaa Keskustaloon. Kun siitä saan lisäinfoa, niin kerron heti teille lukijoillekin.

Iltaisin olen kuitenkin viileässä alakerrassa puuhastellut ja tässä on ollut oikein korttitehtailu päällä... Olen tehnyt ylppärikortteja ja onnittelukortteja yleensäkin.

Aluksi kaikki kortit olivat jotenkin tyttömäisiä ja yhtäkkiä tajusin, että kyllähän ne pojatkin tarvitsevat onnitteluja. Tässä oikein kavalkadia aikaansaannoksistani: 
 
 
  
 
Pari ovikoristettakin tuli väännettyä rautalangasta. Toiseen vähän enemmän pinkkiä ja toiseen vähän vähemmän. Tilaaja ainakin oli tyytyväinen.
 
 


 
Tällaisia tällä kertaa. Nyt sitten alkaa tehtailu sitä kesäbasaaria varten. Harmittavasti leipätyöt haittaavat harrastusta, mutta eiköhän sitä jotain saa sinne aikaiseksi. Lisää tietoa ko. tapahtumasta tulee todellakin heti kun minäkin sitä saan, mutta päivät pitäisi olla 3.-5.6..
 
 
Kaikille aurinkoista toukokuuta!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti