maanantai 9. kesäkuuta 2014

Laukkuja laukkuja laukkuja....

Viime tiistaista torstaihin oli sitten markkinabasaari keskustalossa. Ilmat olivat laidasta laitaan. Mutta oli kuulemma mukava olla hommissa. En sitten ehtinyt aikatauluja aikaisemmin päivittää, kun leipätyöt haittasivat harrastuksia. Seuraavan kerran Keskustalossa tapahtuu 1.7. Sinne sitten pitää suunnitella jotain uutta. Onneksi lomaan enää 4 työherätystä.


Viime viikolle sain aikaiseksi laukkuja... Löysin kivan kesälaukkumallin siivotessani askarteluhuonettani ja sitten modifioin laukut hieman enemmän omannäköisikseni. Valitettavasti...tai valitettavasti ja valitettavasti, kukaan ei halunnut ostaa laukkuja...ainakaan silloin. "Jouduin" ottamaan yhden niistä omaan käyttööni. Olinkin vähän toivonut, että yksi ei menisi kaupaksi ja saisin itselleni laukun.

Tässä kaikki 4 tekemääni:


 


Tein myös ensimmäiseen laukkuun sopivan kauppakassin ja kännykotelon.
Siis voi kerätä vaikka koko sarjan...
Lomalle, olen sadepäiville suunnitellut uusia tekeleitä...kauniilla ilmalla en malta olla sisällä. Ehkä sitä tarvitsisi raahata ulos ompelukone ja muut askartelupaskartelutarvikkeet...


Koulutkin ehti tässä loppua. Meillä vietettiin ensimmäistä kevätjuhlaa. Äiti saa olla ylpeä pojastaan, kun hän kävi pokkaamassa stipendin kriteerillä "Hyvä kaveri". Opit menneet perille, kaikkien kaveri voi ja saa sekä pitää olla.
Opettajalle vietiin auringonkukkia ja sitten tein kortin:Tällaista pientä tällä erää... Nyt kun lomat alkaa, pääsen tekemään enemmänkin käsilläni, koska luominen on minulle lomaa ja rentoutusta. Toivon ehtiväni käymään myös etelänapurissa hankintamatkalla....siellä kun käsityöläisen "karkkikauppa" Karnaluks.

Kaikille lukijoilleni ihanaa kesäkuun alkua!

Nähdään näissä merkeissä pian.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti