sunnuntai 24. elokuuta 2014

Sitä...tätä ja tota

Olen siis tehnyt vähän kaikkea... kortteja, pussukoita, koruja tyynyliinoja. Lyhentänyt verhot ja yhdet housut... Tehnyt vessapaperirullista paperimassaa ja muotoillut niistä sytykesydämiä. Käynyt leipätöissä ja pelannut huonekalupyöritystä, eli koko huushollimme sai uuden järjestyksen.

Korut tein lahjaksi. Tai oikeastaan vain toinen lähti matkaan. Toisen kohdalla kävi pieni vahinko ja niin se ei ehtinyt tällä kertaa lahjapakettiin. Saatan sen lähettää saajalle sitten ihan muuten vaan.

Tämä lähti maailmalle...

Tätä täytyy fixailla...Pari pussukkaa tuli tehtyä, joista toinen synttärisankari sai valita mieluisen. Toinen jäi myytäväksi.Tämän sankari valitsi.Tyttärelle lyhensin ihan kaupasta ostetut valmisverhot. Sai niin halvalla, ettei kannattanut ajatella kankaan ostamista ja niistä sitten verhojen ompelua. Kangasta jäi sen verran, että sain valmistettua parit tyynyliinat koristetyynyille.Kortteja valmistin muutamia uusia...pari tilattua ja muutaman ylimääräisen siinä sivussa.
Kortti sisältä kuvattunaSitten tosiaan kokeilin vessapaperirullista paperimassan tekoa... Siitä massasta sitten muovailin sydämiä ja niitä sitten dippailin punaiseen steariiniin. Pari ruusua sai kasteen siinä samalla.

Kylläpä salama vääristää värit.

Punaiset ruusut vanhojen sinisten seassa.

Kun tyttären tyynyliinat onnistuivat niin hyvin, niin kokeilin sitten samaa pellavasta. Nuottikangas on ihan sellaisenaan ostettua, toisiin tyynyihin opettelin applikointia.12.8. oli Keskustalossa taas tapahtumaan. Siellä oli Vainikaisen viisut ja meillä tietysti myyntipöytä esillä. Jotain pientä meni kaupaksi, mutta siinä lauluja kuunnellessa Aikku opetti uuden virkkaustekniikan ja niin sitten valmistin uuden tiskirätin bambulangasta. Enää ei meillä muita rättejä keittiössä käytetä kuin bambulangoista virkattuja...tässä tämä uusin tekeleeni.

Tätä en sitten höyryttänyt muotoonsa, koska tuli heti käyttöön.

Tässä virkkausmalli lähempää kuvattuna.
Olikohan tässä sitten kaikki mitä parin viikon aikana olen väsäillyt...suunnilleen. Viikon päästä maanantaina astelen sitten opiskelun ihmeelliseen maailmaan. Ajattelin työn ohessa opiskella tekstiili- ja vaatetusalaa...kaksi päivää viikossa koulun penkillä ja kolme leipätyössä.... Mielenkiintoiset ajat edessä etten sanoisi...

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti