sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Opiskelut alkoivat

Nyt ne sitten oikeasti alkoivat. Tällä viikolla käytiin läpi opiskeluun liittyviä asioita ja käytännön järjestelyitä. "Oikea opiskelu" alkaa tulevana torstaina. Ennen opiskelua pitää hankkia iso kasa tarvikkeita. Ei auta muuta kuin mennä ostamaan työkalupakkia. Lisäksi keskiviikkoiltaan mennessä pitää olla tehtynä etätehtävä...eikä ihan pieni kirjallinen tuotos. No ehkä normaaliin työskentelytapaani se valmistuu juuri ennen määräaikaa :)
Tämän lisäksi olen leipätyössä 3 päivää viikossa ja sitten pitäisi tehdä myös JesKialle tuotteita.

Tulevana viikonloppuna on Forssassa sadonkorjuumarkkinat. Itse en henkilökohtaisesti pääse sinne myymään, mutta ihana Aikku lupasi raahata minunkin tuotteita sinne myyntiin... Meillä kun on YYA-sopimus.
Sitten on pimeän kaupan ilta Hämeenlinnassa 3.10.
Huomenna pidämme myös palaverin tämän vuoden Joulupuodista. Eiköhän sekin taas ponnahda Keskustalolle.

Eilen olimme AikunIhanan kanssa aivan ihanissa puitteissa Hyvinkäällä Piantik:in Pian järjestämässä Sisustuslauantai-tapahtumassa. Olin niin hullaantunut kaikkeen ympärilläni, etten muistanut ottaa kuin kaksi kuvaa. Miljöö ja ilma teki päivästä aivan upean. Toimettomanakaan ei tarvinnut olla ja kauppa kävi. Tässä pari kuvaa pöydästämme.
Tuonne Hyvinkäälle en ehtinyt saada paljoa uutta tavaraa aikaiseksi.
Olen yrittänyt saada asioita järjestykseen...lisäksi myös kaikkia tavaroitaan järjestykseen. Jotta opiskelu, leipätyö sekä JesKiaan liittyvä työ kulkisivat sujuvasti käsi kädessä.

Totesin myös  juuri, että tässä alkaa tilat käymään pieneksi. Materiaalia on kertynyt niin paljon lisää, että tarvitsisin uusia säilytysideoita. Nyt ne ovat järjestyksessä lihalaatikoissa huoneen nurkassa. Onneksi sentään järjestyksessä, mutta sekin oli yhden päivän työ saada ne lajiteltua.

Mutta jotain pientä myytävää kyllä valmistui.

Pöllöt ovat kestosuosikkeja ja ovistoppariparvi lennähtikin pajasta matkaan.
Uusi pöllöidea on toteuttamista vaille valmis... Siitä toivottavasti pikapuolin lisää ;)

Sain kierrätysmateriaalia useamman Ikean-kassillisen verran. Ne puhutteli minua tyynynpäällisten muodossa ja tällaisia niistä tuli:50 X 50cm


50 X 50cm40 X 40 cm
 
Salama vääristää, väri punainen

50 X 50 cmKortteja sain aikaiseksi vain kaksi:
Näissä idea lähti tuollaisesta vintage-kuvasta´ja värinä minua viehätti vihreä.Tällaista tässä parin viikon aikana. Lisää tulossa kun saan taas tehtyä ja aika antaa myöden postaukselle.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille, nautitaan ihanista syysilmoista!

ps) tässä myyntipöytämme Taiteiden yöstä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti