perjantai 2. tammikuuta 2015

Uusi vuosi ja uusi elämä...

Joulupuoti oli ja meni. Ihan kohtalainen menestys kohdallani. Ainahan paremminkin olisi voinut mennä, mutta aina ei saa kaikkea mitä haluaa... Työt haittasivat harrastuksia ja en ehtinyt tekemään mitä olin suunnitellut, mutta tuleehan se joulu tänäkin vuonna. Sitä paitsi ideoimani asiat ovat ympärivuotisestikin käytössä, joten niitä voi laittaa myyntiin koska vaan.

Mitä sitten tarkoittaa uusi elämä... Taisin jo aikaisemmissa postauksissani kertoa, että olen jäämässä kokonaan opintovapaalle...ainakin toukokuun alkuun. Nyt siis keskityn maanantaista lähtien opiskeluun ja JesKiaan. Mitä JesKian osalta on tulossa, niin teon alla on verkkokauppasivut ja kun saan ne valmiiksi, niin linkitän sen tänne. Toinen asia on, niin etsin sopivan kokoista ja hintaista työhuonetta...Nyt on sen verran paljon työn alla ja materiaalia kertynyt, että isommat tilat tarvitsisi saada jostain. Mistä niin se toivottavasti selvinnee piakoin. Muutama muu kuvio on myös menossa, mutta niiden keskeneräisyyden vuoksi en paljasta tässä vaiheessa vielä mitään.

Liityin tuossa joulun alla Suomen Käsityöyrittäjiin ja JesKian tiedot löytyy siis nykyään myös täältä. Nyt saan laittaa myös sivulleni SKY:n logon. Se löytyykin tuolta sivubannerista.
Lisäksi olen tehnyt oman logon JesKialle:
Joku tuossa perhosessa minua kiehtoo ja se jostain syystä muotoutui JesKian nimen yhteyteen, mutta minua se miellyttää.

JesKian PikkuPuoti tyhjensi sivunsa, mutta uudet tuotteet ilmestyvät sinnekin ihan pian. Sitä ennen niitä voi käydä katselemassa täältä Facebookin JesKian sivuilta.

Tilauksia tulee jatkuvasti erilaisista tuotteistani, mutta lisääkin saa tulla. En yhtään valita. Varsinkin pipojani menee koko ajan kaupaksi...uutta ideaa pipoihinkin kehittelen...katsotaan mitä niistä sitten tulee.

Tällainen vuoden alku. Mitä kaikkea vuosi 2015 tuokaan sitten lisäksi tullessaan, niin se selvinnee ajan kanssa. Ainakin Aikun kanssa kierrämme turuilla ja toreilla. Yritämme joukkoon saada mukaan "Alvariinan" ja Ninnin. Kerromme kyllä teille mistä meidän aina milloinkin löytää.

Ja aina minut saa kiinni sähköpostilla tai puhelimitse.

Oikein ihanaa vuoden 2015 alkua ja menestyksellistä vuotta kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti