maanantai 2. maaliskuuta 2015

Hiihtolomalla

Vaikkakaan, näin yrittäjä-opiskelija näkökulmasta ei loma ole lomaa... Koulunpenkille en fyysisesti kivunnut, mutta muuten kouluasioita mietin ja suunnittelin. Sain ennen hiihtolomaa ne tuolit, mihin huput valmistan ja täytyy sanoa, että mielenkiintoisen haastava työrupeama edessä.

Harjoituksena teimme pieniin lastentuoleihin kokeiluhuput. Olin ihan tyytyväinen aikaansaannokseeni.

 Tarkemmin ei pidä tarkastella, koska kangas ei ole silitetty, joten viimeistelyä ei tässä harjoituksessa tehty. Lähinnä opettelimme muotoilua ja suunnittelua. Isompiin olenkin jo aloittanut muotoilun, mutta se ei olekaan niin yksinkertaisen muotoinen kuin ensin luulin.  Tätä projektia pääsette seuraamaan tulevissa postauksissa.

Kutimetkin ovat kilkuttaneet ahkerasti. Edellisellä kerralla oli kuva virkkuutyöstä, mitä tein lapseni harrastusmatkalla. No nyt se huivi on valmis. Eli tällainen siitä tuli...


Leveys ylhäältä 150cm, korkeutta en muuten huomannut mitata. Toinen samanmoinen huivi on valmistumassa. Väri on vain eri.

Sitten päätin kokeilla huovuttamista. Siis ihan koneessa ja huopalangoilla. Kudoin (toiset sanoisi, että neuloin) tossut, mitkä sitten heitin pyyhkeen kanssa pesukoneeseen. Lähtö ja siitä seurannut lopputulos oli hieman erilaiset... vai mitä te sanotte?!? :)

Lähtö

Huovutuksen jälkeen

Lopputulos

Näitä tossuja on tulossa eri väreissä lisää...

Korvikset, mitkä tein edelliseen postaukseen, poiki uuden tilauksen ja samanmoiset tuli sitten tehtyä uudelleen.
Sain myös farkkukassitilauksen, pinkkiä tytölle....

Tässä mitä olen valmiiksi saanut. Tekemistä riittää ja keskiviikoksi pitäisi tyttärelleni saada Elsan-mekko tehtyä. Heillä on päiväkodissa kuninkaalliset tanssiaiset ja nyt on Frozen-elokuvan prinsessa Elsa se ykkönen... Eiköhän me jotain saada aikaiseksi. Nythän  on vasta maanantai...

Lauantaina tuli käytyä Helsingin Wanhassa satamassa Kädentaitomessuilla. Se sai taas innostumaan kaikesta uudesta ja tulikin sitten ostettua muutama metri kangasta nettipuodeista. Katsotaan mitä niistä valmistuu. Myös Variston Sinellissä piipahdin nopeasti ja sieltä tuli kassillinen tavaraa mukaan.

Päässä muhii kaikenlaista ideaa, jostain pitäisi saada lisätunteja. Olen kyllä tehnyt itselleni päätöksen työaikatauluista, jotta tuotteita saadaan tehtyä. Nyt minulla on ihan säännöllisen epäsäännölliset työajat.

Niin... ja verkkokauppa on sitten jo auki. Muutamia tuotteita sinne olen naputellut. Löytyy osoitteesta JesKia. Tulevaisuudessa ihan jeskia.fi, mutta jostain syystä ei nyt ohjaus toimi. Vikaa selvitellään. Muutama muukin pieni yksityiskohta muuttuu, mutta pääosin täysin valmiit. Tuotteita naputtelen sinne aina liikenevissä väleissä lisää. Kuvia olen räpsinyt minkä ehdin, mutta kuten jo totesin, on tunnit vuorokaudessa rajalliset.

Tästä on hyvä jatkaa... Tänään käyn kääntymässä Hyvinkäällä...miksi...siitä sitten myöhemmin keväällä...

Ihanaa maaliskuuta kaikille...kyllä se kevät sieltä on tulossa, vaikka juuri nyt ei siltä näytä. Ainakaan minun ikkunasta katsottuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti