maanantai 16. maaliskuuta 2015

Innoissani

Olen...siis todella innoissani. Kaiken uuden ideoimisesta, luomisesta ja tekemisestä. Se on kai tuo kevätaurinko mikä saa energian virtaamaan päästä varpaisiin. Olen leikellyt, ommellut, ideoinut, kutonut, virkannut, tilaillut ja vaikka mitä. Useita töitä jossain valmistumisen vaiheessa ja paljon on valmistakin.

Koulussa olen ihan innoissani, vaikka aina sinne on yhtä tylsää aamuisin mennä. Tuolinhuppuprojekti ja pari tyynyprojektia ovat hyvällä mallilla. Valmista siis saattaa tulla ihan määräajoissa. Omien bisnesten osalta on menossa ja tulossa kaikenlaista mukavaa.

Ainoa asia mikä ei tällä hetkellä innosta, on se tieto, että "leipätöihin" pitäisi palata toukokuun alusta...osittaiselle opintovapaalle toukokuuksi ja sitten kesä-elokuuksi ihan 100% miinus tietenkin yhden kuukauden loma... Syyskuusta sitten jään taas kokonaan opintovapaalle...siis mikäli ei lottovoitto ennen toukokuuta osu kohdalle.

Niin...mitä siis olen saanut aikaiseksi...


Tyttäreni päiväkodissa oli kuninkaalliset juhlat ja lapset saivat pukeutua prinsseiksi ja prinsessoiksi. Minulta oli pyydetty Elsan pukua. Tätä pyydettiin myös tulevia syntymäpäiviä ajatellen. Eurokankaan palalaarista olin löytänyt täydellisen kankaan ja siihen ostin lisäksi joustopitsiä ja organzaa. Sitten yhden illan ompelin ja kokeilin ja kokeilin ja ompelin...valmistakin sain aikaiseksi. Ilmeisen onnistunut tuotos, koska pikku prinsessa olisi jopa halunnut nukkua se päällä.Takaa kera laahuksen

Laahus irroitettunaPuku edestä

Olen päässyt muutamana viikkona leikkimään uudella brodeeraavalla ompelukoneella, mihin tutustuin Wanhan Sataman käsityömessuilla. Brother Innov-is V5,  tämä on mun tulevaisuuden koneeni... Aivan ihana..Voi brodeerata, ommella ja melkein keitää kahvit...
Olen sillä tehnyt muutamia tuotteita, mitkä löytyy myös verkkokaupastani. Ompelin sillä muutaman pellavapefletin alkuun.Lähikuva brodeerauksesta

Olen myös tehnyt muutaman pellavapussukan, mutta niistä ei vielä kuvaa, koska niihin on tulossa vähän pientä lisäjujua.

Koulussa sain tosiaan tehtyä proton tuolinhupuista. Asiakkaan pitää vielä valita kangas muutamasta vaihtoehdosta ja kiinnityssysteemin taakse. Sitten pääsen tekemään kaavoja ja sovituskappaletta. Sen jälkeen edessä 6 tuolin sarja.Nämä kun saan valmiiksi ja ne 6 tyynyä, niin sitten voin keskittyä tutkintotilaisuuteen. Se pitäisi suorittaa toukokuussa. Tarkoituksena olisi näytössä tehdä päiväpeitto ja kaksi tyynyä.

Kaksi luokkakaveriani ovat olleet nyt kaksi viikkoa Unkarissa "vaihdossa". Olisin itsekin halunnut, mutta ehkä tilaisuus vielä tulee. Heidän elämästänsä siellä voi lukea tästä blogista.

Koulun Taitava-shopissa on nyt luokkani tekemät laskostyynyt myytävänä. Jos ovat mieleen, niin sitten äkkiä ostoksille Ammattiopisto Tavastian Taitava-shoppiin. 


Tuntuu, ettei paljoa olisi tehty...ehkäpä siltä näyttää. Leikattuna on paljon kaikenlaista tuotetta. Enää ne pitäisi koota. Lisäksi puhelin piippasi, että materiaalipaketti on saapunut lähikauppaan. Sen noudan sitten aamulla. Niistä tuleekin sitten jotain ihan muuta kuin pehmeää tuotetta. Sitten uutta puunpolttokolviakin pitäisi kokeilla, mutta ensiksi pitää käydä ostamassa pieni ruuvipenkki, jotta voin porata reikiä kolvattaviin kohteisiin. Siis kaikkea on käynnissä ja sehän tietää sitä, että uusi postaus on lähempänä kuin luulettekaan.

Sitä ennen: Aurinkoista viikkoa kaikille tasapuolisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti