sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Deadlinet paukkuuOn siis kiire. Koulussa kolme projektia kesken, 9.5. myyntitapahtuma Hyvinkäällä ja sinne ei ole tarpeeksi myytävää, tutkintotilaisuus tulossa ja kesätöihin pitäisi lähteä.

Siinä seuraavan puolentoista kuukauden suunnitelmaa...

Kesätöissä on tietysti se hyvä puoli, että varma tulo on taattu. Onhan tiedossa myös kesälomakin, mutta näin osa-aikasen yrittäjän kesäloma menee sitten töitä tehdessä.

Kävin pyörähtämässä pääsiäisen jälkeen Toijalan tekstiiliituotteessa. En ehtinyt kuin vilkaista huonetta nro 1, missä oli pellavaa ja puuvillaa, joita olin mennyt hakemaankin. Tai siis pellavaa lähdin ostamaan, mutta käteen kyllä jäi myös puuvillarullakin. Kotiin palasin mukanani 40m kangasta. Nyt riittää ompelumateriaalia... ainakin hetkeksi.

Olen siis leikannut kangasta ja leikkinyt brodeerauskoneella hyvinkin paljon. Tai tuskin sitä voi leikkimiseksi kutsua. Olen siis suunnitellut uusia tuotteita ja tässä pari "tirkistyskuvaa". Ei siis koko tuotetta, vain osat niistä. 

Lisäksi pyörähdin Helsingissä Kädentaitotapahtumassa, missä oli useammat messut samassa: pets, outlet, lapsi, model.

Itse pyörähdin vain kädentaidoissa ja outletissa. Kädentaitojen puoli oli todella pienimuotoinen verrattuna esimerkiksi Wanhan Sataman messuihin. Kuitenkin jotain pientä tilpehööriä tarttui mukaan ja pari uutta ideaa ja tekotapaa.

Esimerkiksi tuli ostettua kunnon kaulakorutorso. Nyt saa kuvattua korut näyttävämmin ja myyntitapahtumissa ne esille paremmin. Vai mitä mieltä te olette?!?Outletin puolella käteeni...tai ehkä tarkemmin jalkaani tarrautui pari paria kenkiä. Kuka nainen ei voisi kävellä halpojen ja näyttävien kenkien ohi.. Nyt enää odottelen kesää ja jotain vapaata hetkeä, että näillä voisi lähteä tallustelemaan ihmisten ilmoille.Seuraavaksi JesKian tapaa Hyvinkäällä 9.5. Missä olemme taas Aikun Ihanan kanssa.Siis kyllähän JesKian tuotteita aina pääsee ostamaan, joko ottamalla suoraan yhteyttä minuun tai sitten verkkokaupan kautta.

Nyt alan rakentamaan lapseni kaverisynttäreitä teemalla Frozen. Muutama lumipilvi ja kakkutikkarit olisi vielä tekemättä.

Että tälläisiin tunnelmiin sunnuntaiaamuna.

-Karo-

1 kommentti: