tiistai 15. joulukuuta 2015

Vihdoinkin valmista

Työhuoneella nimittäin. Tai ainahan sitä on jotain pientä muutettavaa siellä sun täällä, mutta peruselementit ovat kohdillaan. Kyllä nyt kelpaa surruutella.

Lähtötilannehan oli tämä. Tila autotallin alakerta, jossa säilytetään kaikkea tarpeellista. Niille sitten piti löytää uudet tilat, jotta päästiin hommiin.

Tässä muutama kuva lähtötilanteesta:
Suunnittelin tilan takaseinälle hyllytilat, jotka toteutin sovellan avulla.Opiskelukaverini suoritti sisustusompelujen ohella myös sisustajan ammattitutkintoa. Näytön hän suoritti minun firmassa. Toisin sanoen, hän tuli ja sisusti tilani tämän näköiseksi:

Hyllyt ovat hieman tyhjät, koska tuotteeni ovat parissa Joulupuodissa Hämeenlinnassa ja Tampereella. Otetaan uusia kuvia jos (toivottavasti EI) Joulupuodeista jää jotain laitettavaa takaisin paikoilleen :)

Ennen Joulupuoteja ehdin myös käydä kääntymässä Keskussairaalan perinteisissä myyjäisissä. Tässä pöytääni sieltä.Kauppa kävi hyvin. Tällaisia päiviä yrittäjä toivoisi enemmänkin.

Sitten tuli Keskustalon Joulupuodin aika Hämeenlinnassa. Sinne tuli vietyä tavaraa jos jonkinmoista. Sieltä löytyy tyynyliinoja, wc-paperitelineitä, pipoja, pussukoita, kauratyynyjä ja kaikkea muutakin. Ei pelkästää minun tekemiäni....

Tässä tunnelmaa Keskustalon Joulupuodilta:

 

 
 Sitten minun piti saada tilat Hämeenlinnan PopUp:sta. Olisin saanutkin, mutta tässä tapauksessa olin enemmän kun tyytyväinen, kun osasin sittenkin sanoa EI. Minulla ei olisi rahkeet riittäneet enää sinne ja loppupeleissä en olisi halunnutkaan yhteistiloja monen muun pienyrittäjän kanssa vanhoista Tiimarin tiloista. Tilanne olisi ollut ihan eri jos minulle olisi näytetty "omien tilojen" mahdollisuutta.

Sillä toinen yhteispaikka usean Käsityöyrittäjän kanssa minulla on Tampereella Verkarannassa. Sinne nousi n. 40 Suomen Käsityöyrittäjän yhteinen Käsityökorttelin Joulupuoti. Tämä olikin oma joulukuun "päätapahtuma". Jos liikutte Tampereella, niin käykäähän Verkarannassa. Ihan on tutustumisen arvoinen paikka.

Tässä muutama yleiskuva pöydistä ja tiloista.

Otin myös muutaman lähikuvan minua henkilökohtaisesti jollain tavalla koskettaneesta tuotteesta:

Vinkee:n heijastinliivit ei ainakaan ole nolot :)

Ahdin tilan kepparit, tiedän, että tyttäreni haluaisi...

Tuula Pajun lasimobile
Nooran Verhoomon ihanat huopapallot


Koi desing:in sydämet

Tuo Nooran Verhoomon verhoiltu tuplaleffapenkki vei sydämeni... Jos vain olisi sille sopiva paikka...

Itseltäni tuonne Tampereelle lähti tyynyliinoja, pipoja, pussukoita, koivuisia puukoruja:


Työhuoneeni on siis valmis. Tällä hetkellä siellä toteutan muutamia jouluun liittyviä tilauksia, mutta muuten ovat koneet levossa aina ensi vuoden alkuun asti. Sitten alkaa uusi vuosi ja uudet kujeet.

Tammikuun 13. alkaen minut löytää työhuoneelta säännöllisesti joka keskiviikko 8:30 - 14:00, muut mahdolliset päivät ilmoittelen JesKian facebook-sivuilla, joihin pääsee tuon linkin kautta. Helmikuun 8. päivästä eteen päin kesäkuun alkuun olen paikalla ti-ke 8:30 - 14:00. Nämä siis säännöllisiä aikoja. Muutenkin työhuoneella touhuilen, mutta epäsäännöllisen säännöllisesti. Sovitusti voidaan tavata muinakin päivinä ja kellon aikoina. Niistä rohkeasti vain yhteyttä niin katsotaan kalenterista sopivaa aikaa.

Työhuoneenihan löytyy Hatunniemestä, Hatunniementie 22 13600 Hämeenlinna. Puh. 040 5584131.


Nyt kaikille lukijoille rauhallista Joulunodotusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti