perjantai 6. marraskuuta 2015

Tulevat myyntitapahtumat...

...Pitävät kiireisenä.

Tulossa on siis jos jonkinlaista myyntitapahtumaa.

Niistä ensimmäisenä taitaa tulla ajankohtaiseksi Keskustalon Joulupuoti. Se siis avataan tänäkin vuonna. Avajaiset ovat 16.11. ja ovet ovat auki aina tuonne 23.12. asti.

Seuraavaksi kokoan pöytäni ja myytäväni Hämeenlinnan Keskussairaalan perinteisiin joulumyyjäisiin. Ne ovat 26.11.

10.12. - 23.12. tuotteitani on tarjolla Tampereen Verkarannassa, mihin Suomen Käsityöyrittäjät pystyttävät Joulupuodin.

Hämeenlinnassa on myös 20.11. - 20.12 välisenä aikana pop up- myymälöitä ympäri Hämeenlinnan keskustaa. Kun siitä kuulin lokakuun alussa, niin laitoin heti sähköpostia ja toiveissani on saada myymälä jälkimmäiselle kahdelle viikolle jostain päin keskustaa.

Aikani on siis kulunut suurimmaksi osaksi tehden tuotteita näihin tuleviin tapahtumiin. Myös uuden työhuone/myyntitila-projekti on vienyt aikaani. Sovellat ovat seinillä... Sähkömies tulee ensi viikolla ja sitten opiskelutoverini tulee sen sisustamaan näyttötyönään sisustajan ammattitutkintoonsa liittyen.
Koulussakin olen siis ollut ja meillä oli ensimmäinen jakso kankaanpainantaa. Tällä kertaa harjoittelimme pigmenttiväreillä painamista. Se oli mukavaa. Tässä muutama kokeilu sipulilla ja sitruunalla.
Jaksoomme kuului myös silkkiseulojen tekeminen. Minulta se karkasi vähän käsistä ja tuli tehtyä 7 erilaista seulaa. Tulevaisuudessa tulee siis olemaan jotain painettuakin tuotetta.

Myyntiin on siis tulossa:

TyynyjäKauratyynyjäPipoja, joissa vanhoja tuttuja kuosia ja malleja sekä jotain uutta.Lisäksi valmistumassa on lasten peittoja, patalappuja, pyyhkeitä, peflettejä ja ehkö jotain muutakin.

Tervetuloa ostoksille joihinkin yllämainituista tai sitten verkkopuotiiniBellapuotiin tai sitten ottamalla yhteyttä suoraan minuun.  Jos ei valmiista tuotteistani löydy mitään sopivaa, niin tehdään sitten sellaista.

JesKian siis löytää sosiaalisessa mediassa Instagramista jeskia73 nimellä, facebookista, verkkokaupasta sekä Bellapuodista.

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

 Nautitaan pimeistä syysilloista, kynttilöistä ja toisistamme <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti