maanantai 28. syyskuuta 2015

Hui...onpas aika mennyt eteen päin

Totesin juuri itselleni, että olen viimeksi päivittänyt blogia yli kuukausi sitten... Anteeksi lukijani tästä pitkästä hiljaisuudestani. Lupaan yrittää parantaa tapojani. Olin päättänyt, että blogipostaukset tulevat vähintään kahden viikon sykleissä, mutta nyt vierähti 4.

Jonkin asteista luomisen tuskaa ollut tässä syksyn harmaudessa. Olen miettinyt tätä osa-aikaisen yrittäjä-opiskelija-äidin elämää ja yrittänyt niitä lokeroida jälleen paikoilleen. Nyt näyttäisi, että kaikki lokerot ovat loksahtaneet suunnillen sinne minne pitääkin ja olen arjen saanut jotenkin järjestykseen ja aikataulutettua. Sitä varten on kalenteri ja muistilistat.

Työhuoneprojekti etenee hyvässä mallissa. Olen saanut suunnitelman tehtyä ja sovellat odottavat kiinnitystä seinälle. Sen jälkeen tavarat paikoilleen ja ei muuta kuin koneet surraamaan....eipä silti, ne koneet surraavat koko ajan.

Tällä hetkellä pienimuotoinen myymäläni näyttää tältä:




































Taiteiden yö siis oli ja meni. Myynti ei todellakaan päätä huimannut, mutta tulihan varastoa
tyhjennettyä muutamalla tavaralla. Taas olen siis yhtä myyntikokemusta viisaampi. :)

Muutama kuva teltastamme siltä illalta.





Naapurina oli lakumyyjä, mutta pidin pintani ja ostin vain yhden.

Habitaremessuillakin tuli piipahdettua opiskelujanikin ajatellen. Tässä kuvakavalkadi niiltä messuilta.


















Omat suosikkini olivat katosta roikkuvat sateenvarjot:


Ja tämä teksti ständissä...taidan "lainata" sen myös oman työhuoneeni seinälle.


Sain myös pieneltä prinsessalta kuvan, missä hän on edellisessä postauksessani olleessa mekossaan.



Koulussa on tosiaan tullut jo oltua. Tänä syksynä me teemme verhoja...kaikenlaisia verhoja. Nyt olemme jo harjoitelleet muutamat erilaisilla kiinnityksillä olevat sivuverhot, parit erilaisilla kiinnityksillä olevat paneliverhot ja tehty (tai siis on työnalla) muutamat verhosuunnitelmat.

Tässä meidän piti suunnitella mihin huoneeseen ja millaiselle/millaisille ihmiselle/ihmisille teemme suunnitelman tapeteista, maaleista, matoista, verhoista ja tarvittaessa pöytätasoista.

Kenelle/keille ajattelisitte tämän suunnitelman sopivan?!?


Tuli tässä yhtenä päivänä kokeiltua sitten ompelukonetta järeämpää kalustoa. Voin sanoa, että ei todellakaan ollut helppoa...vedä sitä ja työnnä tätä ja samalla katso kuinka kauha käyttäytyy...taitaa olla parempi, että minä pysyn ompelukoneen takana. 
 


Pipotilauksenkin sain kylmenevään syksyyn. Tällä kertaa minulta pyydettiin hieman erilaista mallia, mutta tämä malli olikin ihan mukava...näitä taitaa olla tulossa enemmänkin tälle syksylle. Sitä paitsi sunnuntaina olin Toijalan tekstiilitukussa ostoksilla ja mukaani lähti parikin uutta trikoota...niitä leikellään jo ehkä tänään.


 Liivimekkoja on tullut leikattua sitten ihan yhtenään. Nyt niitä odottaa pino ompelukoneen vieressä, että saisin langat pujotettua koneeseen.




Tulossa on myös neulatyynyjä ja rasioita ja purnukoita. Ihana pikkuapulaiseni Siiri on myös brodeeramisen lisäksi maalaillut minulle tyhjiä purkkeja, jotka olen sitten decoupage-tekniikalla päällystänyt kauniilla servetillä ja ommellut päälle neulatyynyn.



Koulu siis alkoi ja siellä vierähtää viikosta aina kaksi päivää. Ihanainen luokkatoverini Saara oli viime keväisellä Unkarin vaihtoreissullaan tehnyt taulun, minkä meinasi heittää roskiin...arvatkaa vaan annoinko...No en...Ostin kuvaan kehykset ja nyt se komistaa työhuoneeni seinällä.

 Sopisiko teille?!?

Olen minä ehtinyt sinä äitinäkin olemaan. Pakkaseen tuli leivottua useampi pellillinen mustikka- ja raparperipiirakkaa. Sieltä sitä sitten kelpaa ottaa jos sattuu kahvivieraat yllättämään.

Maistuisi varmaan sinullekin...

Tällaista kaikkea on mahtunut minun viime kuukauteeni. Katselin innoissani tilastoja, että kyllä te olette jaksaneet silti, vaikka uutta postausta ei olekaan tullut vähään aikaan, käydä katselemassa sivuja ja siitä onkin sivujen näyttöjen määrä kivunnut melkein 25 000 :) Olen varma, että se saavutetaan seuraavan kahden viikon kuluessa ja sen kunniaksi järjestänkin seuraavassa postauksessa arpajaiset, missä voittona on jokin tuotteeni...mutta mikä?!? Lähettäkää ehdotuksia kommenttikenttään...

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa ja syyskuun loppua sekä lokakuun alkua kaikille...se alkaa muuten joulu olla ihan kulman takana ja mitä suunnitelmia minulla sen suhteen...no siitä sitten ensi kerralla.


ps) tämä ei valitettavasti ole superkuu, koska pilvet estivät sen kuvaamisen...tämä on kuukausi sitten ollut täysikuu

2 kommenttia:

  1. Hei Karo! Nyt on jo marraskuu. Joko tiedät joulun ajan myyntipaikkasi?
    t. Tiina
    tiinanpatikointi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Kuten jo uusimmassa postauksessa laitoin, niin JesKian tuotteita löytyy Keskustalon Joulupuodista, Keskussairaalan joulumyyjäisistä 26.11. ja Tampereen Verkarannasta. Lisäksi jossain vaiheessa saan tilat Hml PopUp-myymälästä. Tästä sitten heti tietoa kun sen itsekin saan.

      Poista