lauantai 9. huhtikuuta 2016

Kattaustekstiilisuunnittelua ja vähän muutakin

Tässä on selvitty pääsiäisestä ja nyt nenä kohti uusia myyntitapahtumia. Seuraava taitaakin sitten olla 7.5. Vantaalla. Sitten kohti Helsinkiä ja Kamppia, mihin rakentuu Käsityökortteli. 
Samaan aikaan pitäisi sitten tehdä myös ne kaksi tutkintoa...yrittäjyys ja verhot. 
Huh...kiirettä pukkaa, kun samalla pitäisi saada myytävää noihin edellä mainittuihin tapahtumiin ja muihin tuleviin.

Uutta tuotekehittelyä olen tehnyt. Tulossa olisi kattaustekstiilejä. Kaitaliinoja, servettejä, lasinalustoja, servettirenkaita jne...

Tässä muutama kuva tulevasta...
Materiaalina tietenkin pellava. Värivalikoimaa niin liinassa kuin brodeerauksessa tulossa enemmänkin.

Välissä pidin äidin omalle ruusulle synttärijuhlat ja pitihän hänelle leipoa ruusuja. Ohjeet on Kinuskikissan sivuilta ja täytyy sanoa, että helpolla saa hyvää ja näyttävää.


 Tässä ruusut ennen ja jälkeen uunin. 

Koulussa tehtiin tuolin verhoilua. Tällä kertaa ei mitään irtohuppuja vaan ihan kiinteä verhoilu. Tein löydön paikallisesta kierrätyskeskuksesta, josta minun piti hakea ihan erilainen tuoli. Onneksi se oli myyty, sillä löysin Martelan työtuolin 3€. Sillä tuolilla pääsee korkeuksiin ja se on täydellinen leikkuupöytäni ääreen. Päällinen tosiaankin kulahtanut ja likainen, mutta sehän ei haitannut, koska tarkoitus oli opetella kiinteää verhoilua. 

Tässä kuvat alkuvaiheesta, väliltä ja lopputulos. Kuvat eivät tietenkään näytä ihan niitä oikeita värejä, mutta olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. 

Olin viime kesänä pyytänyt apua korutelineeseen, mikä sopisi tyyliini ja sen sainkin. Omastani löytyy kuvia aikasemmasta postauksesta Elomessujen ajalta. Nyt sitten niitä tehtiin myös pienemmässä mittakaavassa ihan myytäväksi tarkoitettuna. 
Tuli myös tehtyä pari syntymäpäivälahjaakin. Valitettavasti en päässyt antamaan niitä saajilleen, koska käsikipu upotti sohvanpohjalle vahvojen lääkkeiden kera. Onneksi lääkitys on kohdallaan ja varmasti huomenna olen taas uusi ihminen.Toivotan kaikille lukijoilleni oikein ihanaa viikonloppua kera kuvan aamukahviseurastani.
ps) edellisessä postauksessa olevaan arvontaan on vielä viikko aikaa vastailla...Voittajille lähtee lisäksi myös pieni yllätys ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti