perjantai 25. maaliskuuta 2016

Arvontaa ja kevään suunnittelua

Kevättä rinnoissa...tai ainakin niin luulen. Jonkin asteista pesänrakennusviettiä ilmassa. Siis minulla se tarkoittaa, että ahmin sisustuslehtiä ja haaveilen sisustuksen muuttamisesta. Jotain pientä yleensä teenkin, mutta tänä keväänä taitaa jäädä väliin. No.... ainakin otan pois talviset verhot.

Viimeisin myyntitapahtuma minulla oli Metsäkylän leivintuvan pääsiäismarkkinat. Sinne tuli pakattua mukaan jos jonkinlaista... Tällä kertaa kaikki mahtui autoon ilman ajatusta pakettiautosta.


Pääsiäismarkkinat Metsäkylän navetalla onnistui kohtalaisesti. Ihmisiä liikkui kauniissa aurinkoisessa säässä, mutta hieman oli kukkaronnyörit tiukalla. Varmasti menen sinne uudestaankin. Puitteet olivat mainiot ja myyntikojut aivan ihanat. Vai mitä mieltä olette?!?
Edellisen postauksen huovutetut munat saivat siis ylleen Swarkovskin strasseja, kukkia ja nauhoja Niistä tuli oikein väriterapiamunia.Aulangon tornikahvilaan tein lisää työessuja ja niiden painamiseen tein tosiaan itse logon ja seulan.


Seuraavat varmat markkinat on toukokuussa 21. päivä Helsingin Kampissa käsityökorttelissa. Sitten olen varannut kesä-heinäkuun vaihteessa paikan Turun käsityömarkkinoilta ja tietenkin kotikaupungin Elomessuille elokuussa. Nämä siis varmat paikat. Muitakin on varmasti tulossa, mutta niistä sitten ilmoittelen, kun jotain tietoa on.

Huhti-toukokuun keskityn kouluun. Tiedossa on kaksi tutkintoa, verhot ja yrittäjyys. Aluksi piti suorittaa kolme, mutta aika tulee vastaan ja on vain todettava, että en ehdi tehdä kaikkea mitä haluaisin. Sillä myös tuleville markkinoillekin pitäisi saada uutta tuotetta aikaiseksi. Mielessäni onkin yksi sarja, mutta se on vasta kehittelyasteella, niin siitä en enempää tässä vaiheessa paljasta...

Blogissani on kohta ollut 35000 kävijää, niin ajattelin järjestää jonkinasteiset arpajaiset. Minulla on ollut kunnia saada muutamia käsityökirjoja, jotka ajattelin antaa onnellisille voittajille. Voittajia on siis kolme. Minulla on kolme erilaista käsityöhön liittyvää kirjaa jaossa.

Ensimmäinen on neulojalle erilaisia sukkamalleja:


Seuraava kokkaajalle, joka nauttii suklaasta (kukapa siitä ei pitäisi):Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä Kumihimo-kirja, jossa ohjeet kumihimopunontaan. Itse olen samaisen kirjan avulla opetellut hieman punontaa (muutaman avaimenperän) ja jonain päivänä teen sen avulla vielä koruja...niihin olen erittäin ihastunut.Eli...miten osallistut arvontaan? Helpolla tavalla...ei tarvitse kuin kommentoida alle minkä kolmesta kirjasta haluaisit, vai haluaisitko kaikki kirjat. Arvon sitten halukkaiden kesken kyseisen kirjan. Kommentoimisaikaa on aina 15.4. asti. Arvonta suoritetaan 16.4. Halutessasi voit jakaa blogipostauksen esimerkiksi omilla facebook-sivuillasi. Onnea kaikille arvontaan.

Nyt rentoudun pääsiäisenviettoon ja toivotankin kaikille lukijoilleni rauhallista pääsiäisenaikaa.

1 kommentti: